Baarlo en Maasbree in Terras Top 100

6-7-2017 door: Redactie
Het terras van Bruiz in Maasbree en dat van Chateau de Raay uit Baarlo staan in de Terras Top 100 2017 van Nederland. Deze ranglijst wordt elk jaar samengesteld door horecaplatform Misset Horeca.

Met een 89e plaats voor Baarlo en een 30e voor Maasbree mogen de twee ondernemingen zich een jaar lang tot de beste terrassen van Nederland tellen. De jury was in Baarlo verrast door het feit dat de keuken tussen 17.00 en 18.00 uur gesloten bleek te zijn, maar was onder de indruk van de omgeving waarin het terras zich bevindt. Bij Bruiz begon het bezoek ook ‘haperend’, zo schrijft het jurylid in het verslag. “Als ik om 18.05 uur het terras op loop, staat het nog niet klaar, terwijl het om 18.00 uur open zou zijn.” Het jurylid was verder tevreden over de service en gastvrijheid van het personeel en de zaak.

Horeca-ondernemers die kans willen maken op een plek in de Terras Top 100 moeten zich aanmelden en een bedrag betalen. Wie mee wil dingen naar een plekje in de ranglijst van volgend jaar, moet tussen de 149 en 229 euro neertellen. De terrassen worden beoordeeld door een anonieme mystery guest, een vakjury en hoofdjury. Het laatste bezoek, van de hoofdjury, is het enige aangekondigde bezoek, waar met de ondernemer in gesprek wordt gegaan.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie