15 vragen aan - Tico Janssen

11-4-2018 door: Renée Cox
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Tico Janssen uit Maasbree.
maskTop
15 vragen aan - Tico Janssen
maskBottom

Naam Tico Janssen

Leeftijd 15 jaar

Woonplaats Maasbree

School Het Bouwens

Waar dagdroom je het meest over?

Over mijn toekomst. Het belangrijkste wat ik later wil, is dat ik gelukkig ben. Dat wil ik worden door een goede baan, een vriendin of vrouw en kinderen te hebben. Ik wil later opticien worden of iets met mediavormgeving gaan doen.

Wat zou je doen als je een week alleen thuis zou zijn?

Ik zou veel vrienden uitnodigen en met hen zo veel mogelijk feesten. Eerlijk gezegd zou ik dan alles doen wat ik normaal niet zou mogen, als mijn ouders wel thuis zouden zijn.

Wat is nummer 1 op je bucketlist?

De loterij winnen, zodat ik alle andere dingen op mijn bucketlist kan gaan doen. Zoals naar een wensballonnenfestival gaan, mijn ouders teruggeven wat ze allemaal aan mij hebben gegeven en op een struisvogel zitten in Australië.

Welke soort boeken lees je graag?

Ik lees bijna geen boeken. Wanneer ik echter wel boeken lees, zijn het spannende actieboeken. Vaak is het zo dat van een boek ook een serie of film is gemaakt en in die gevallen vind ik het leuker om de serie of film van een boek te kijken.

Wat kies je? Alleen nog maar avondeten eten, of alleen nog maar lunchen?

Alleen nog maar avondeten, want dan kan je meer eten dan bij de lunch. Het avondeten varieert meer. Voor de lunch eet ik niets of alleen maar boterhammen.

Wat kies je? Je moet voor altijd buiten blijven of voor altijd binnen blijven.

Voor altijd buiten blijven. Dan kun je meer van de wereld zien en dan is het leven niet zo saai als wanneer je je hele leven binnen zou moeten blijven zitten.

Houd je meer van kou of meer van warmte?

Warmte, want stel je voor dat ik inderdaad alleen nog maar buiten mag komen, dan zou ik liever in de warmte leven, zonder regen, dan in de kou. Als de zon schijnt word je ook nog eens bruin. Wanneer ik naar school moet fietsen en het koud is, bevriezen mijn handen en dat gebeurt in de warmte natuurlijk niet.

Welk(e) feest(dag) is jouw favoriet?

Mijn verjaardag, want dan krijg ik cadeautjes en dan zie ik mijn familie. Mijn familie zie ik namelijk alleen met verjaardagen.

Wat vind jij een fijn gevoel?

Het fijnste gevoel is wanneer je na een lange dag in je bed kan gaan liggen, nadat je hebt gesport en gedoucht.

Met welke bekende zou jij graag een dag door willen brengen?

Lil Pump, want hij heeft genoeg geld om er één dag alles mee te doen wat je wilt doen. Ik zou van zijn geld van alles van Gucci kopen en een mooi Rolex-horloge uitzoeken.

Wat zou je nooit meer over willen doen?

Ik zou nooit meer met dingen naar leraren willen gooien. Ik kom ervan in de problemen en dat is het niet waard. Ook is het niet leuk voor de leraren zelf.

Ben je bijgelovig?

Nee, want de dingen waar bijgelovigen in geloven, zijn niet wetenschappelijk bewezen. Ik heb bijvoorbeeld vaker zwarte katten aangekeken en ik kreeg geen ongeluk.

Als er een bepaalde dag was die je zou kunnen herbeleven, welke dag zou dat zijn?

De laatste dag dat ik mijn oma heb gezien. Mijn oma is in 2013 overleden en ik heb toen geen afscheid van haar kunnen nemen, omdat ik bang was voor de dood en haar toen niet ben gaan bezoeken. Als ik die dag zou kunnen herbeleven, zou ik wel afscheid van haar nemen.

Wat is de leukste vakantie die je ooit had?

In 2011 ben ik naar Florida in de Verenigde Staten geweest. We zijn er vier weken geweest en hebben rondgereisd door de hele staat. We zijn bijvoorbeeld in Miami geweest en hebben toen vette dingen gedaan, zoals met dolfijnen zwemmen en een eiland bezoeken waar veel alligators zijn.

Welke plek zou je graag willen bezoeken?

Thailand, omdat ze daar wensballonnenfestivals hebben en dat wil ik graag een keertje meemaken. Het lijkt me mooi om al die lichtjes door de lucht te zien zweven.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie