15 vragen aan - Suus Geerlings

4-4-2018 door: Renée Cox
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Suus Geerlings uit Egchel.
maskTop
15 vragen aan - Suus Geerlings
maskBottom

Naam Suus Geerlings

Leeftijd 15 jaar

Woonplaats Egchel

School het Bouwens

Hoe verras je iemand het liefst?

Ik verras iemand het liefst met een leuk gebaar, bijvoorbeeld door diegene een leuk cadeautje te geven. Maar ik vind het ook erg leuk om iets te gaan doen met iemand zonder dat diegene van tevoren weet wat we gaan doen.

Wat is de laatste foto die je hebt gemaakt?

Dat was een foto van mijn ijsje, omdat het er erg lekker uit zag en ik dit graag met mijn vrienden en vriendinnen wilde delen.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?

Op vrijdagavond train ik altijd met mijn team. Ik doe namelijk aan trampolinespringen. Op vrijdagavond, na mijn training, of op zaterdagavond vind ik het gezellig om met vriendinnen af te spreken.

Waarvan word je enthousiast?

Ik word enthousiast van afspreken met vriendinnen of wanneer iets me goed lukt. Ook word ik erg enthousiast als ik samen met mijn team een goede wedstrijd heb gesprongen.

Wat is je favoriete grap?

Ik haal zelf niet echt grappen uit bij anderen. Ik word namelijk vooral zelf voor de gek gehouden door mijn vrienden en vriendinnen, omdat ik heel snel geloof wat andere mensen zeggen terwijl dat vaak helemaal niet klopt!

Heb je liever dat iedereen hoort wat jij denkt of dat jij hoort wat iedereen denkt?

Ik heb liever dat ik hoor wat anderen denken, omdat ik dan kan weten hoe zij over iets nadenken. Dat zou trouwens ook wel handig kunnen zijn ­tijdens een proefwerk op school. Al zou dat natuurlijk niet helemaal eerlijk zijn.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben trots op het feit dat het goed met mij gaat op school en dat ik goede cijfers haal. Ik ben ook trots op hoe ik het doe bij het trampolinespringen. Het gaat namelijk erg goed en ik vind het nog altijd leuk.

Heb je ooit gespiekt?

Dat is een leuke vraag, maar nee. Het zal je misschien verbazen, maar ik heb nog nooit gespiekt en eerlijk gezegd ben ik daar stiekem ook wel een beetje trots op.

Ben je bijgelovig?

Nee, ik ben niet bijgelovig. Ik geloof niet dat er geesten en dergelijke werkelijk bestaan. Als ze wel bestonden zou daarvan toch al lang bewijs gevonden zijn?

Wat is je favoriete tijd van het jaar?

Ik vind de zomer erg leuk omdat je dan lekker buiten kan zijn. Met warm weer kun je ook lekker gaan zwemmen en natuurlijk heerlijk ijs eten. De feestdagen in december en carnaval zijn natuurlijk ook erg leuk, maar als ik zou moeten kiezen zou ik toch voor de zomer gaan.

Waar ben je het meest dankbaar voor?

Ik ben erg dankbaar voor mijn goede gezondheid en dat het in het algemeen goed met mij gaat.

Wat is het eerste dat je van je eigen geld kocht?

Ik weet het niet meer helemaal zeker, maar volgens mij is het eerste wat ik van mijn eigen geld heb gekocht een t-shirt, omdat ik dat toen heel graag wilde hebben.

Wat is het laatste smoesje dat je hebt gebruikt?

Ik gebruik eigenlijk amper smoesjes, maar het smoesje dat ik als laatste heb gebruikt is dat ik een opdracht op school niet snapte. Dat zei ik zodat de leraar niet aan mij zou vragen waarom ik het niet had gemaakt. Ik had namelijk geen tijd om het te maken, dus moest ik iets anders bedenken om het op te lossen en zo kwam ik bij dat smoesje uit.

Wat is je favoriete luchtje?

Ik heb heel veel lekkere luchtjes. Bijvoorbeeld de parfum genaamd Lady Million en een paar geurtjes van Oilily. Ook ruikt de douchegel van Zwitsal heel erg lekker. De lekkerste geur die ik heb heet Sun van Jill Sander, dit is een heel goed ruikend en zomers parfum.

Wat is je favoriete drankje?

Mijn favoriete drankje is Dubbelfrisss. De smaak appel-perzik hiervan is de lekkerste. Ook drink ik veel water. Dit vind ik namelijk ook lekker.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie