15 vragen aan - Tim Dorpmanns

16-5-2018 door: Renée Cox
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Tim Dorpmanns uit Baarlo.
maskTop
15 vragen aan - Tim Dorpmanns
maskBottom

Naam Tim Dorpmanns

Leeftijd 13 jaar

Woonplaats Baarlo

School College Den Hulster

Waarvan word jij enthousiast?

Van volleyballen word ik heel enthousiast. Ik speel bij VV Tupos in Baarlo in het jongens C-team. Daar train ik twee keer in de week. Op zaterdag speel ik wedstrijden en op zondag volg ik een extra training van het volleybalplein in Panningen. Sinds kort zit ik ook in de volleybalklas op school en train ik daar ook nog twee keer in de week. Veel volleyballen dus en dat is soms best pittig, maar gelukkig vind ik volleybal heel leuk.

Hoe verras jij iemand het liefst?

Door iets te doen wat de ander niet verwacht. Laatst was mijn oma bijvoorbeeld ziek en ben ik onaangekondigd bij haar op ziekenbezoek geweest. Ik vind het leuk om te zien dat de ander blij wordt van wat ik doe.

Welke trend heb jij gevolgd die je nu helemaal niet meer leuk vindt?

Ooit had ik een enorme verzameldoos met elastiekjes voor loombandjes. Daar heb ik veel tijd ingestoken, maar dat zou ik nu echt niet meer doen.

Je hebt altijd groen licht en wind mee, of kunt foto’s maken door met je ogen te knipperen. Wat kies je?

Dan zou ik kiezen voor altijd groen licht en wind mee, want ik moet elke dag bijna 9 kilometer fietsen naar school. En op de terugweg moet ik vaak tegen de wind in fietsen. Het zou fijn zijn als dat wat sneller ging.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?

Op vrijdagavond heb ik volleybaltraining. Als ik daarvan thuiskom, ga ik soms nog gamen. Op zaterdagavond kijk ik meestal een film.

Wanneer was de laatste keer dat je door de grond wilde zakken?

In mijn toetsweek had ik een fout ontdekt in de toets. Dat wilde ik degene naast me laten weten en ik was zo ‘slim’ om dat aan te gaan wijzen. Toen dacht de surveillant dat ik aan het spieken was.

Wanneer heb je voor het laatst iemand geholpen?

Ik help mijn moeder soms met boodschappen doen. Dat is gezellig en dan gaat het sneller dan wanneer ze het alleen moet doen.

Wat is je favoriete grap?

Het is groen en het drijft. Andrijvie. Best flauw, maar ik vind het toch ook wel weer leuk.

Wat is de leukste vakantie die je ooit had?

Afgelopen zomer zijn we vier weken met een camper door het westen van de Verenigde Staten getrokken. We hebben ruim 5.000 kilometer gereden, zijn in dertien nationale parken geweest en ook zijn we naar steden als Denver, Las Vegas en San Francisco gegaan. We hebben ontzettend veel mooie dingen gezien en de tijd is omgevlogen.

Wat is het belangrijkste advies dat je ooit hebt gekregen?

Mijn ouders hebben mij geadviseerd om huiswerk, sport en vrije tijd goed te plannen en op tijd te beginnen met leren. Door dit advies op te volgen krijg ik mijn huiswerk altijd af, haal ik goede punten, kan ik veel volleyballen en heb ik ook nog tijd voor leuke dingen.

Ben je bijgelovig?

Gelukkig niet. Ik zou bijgelovig zijn maar onhandig vinden. Dan moet je met van alles rekening houden. Ik geloof gewoon in mezelf.

Wat is je favoriete tijd van het jaar?

Het begin van de lente. Dan is het nog niet zo warm, maar wel lekker genoeg om naar buiten te gaan.

Om wie lach jij het meest?

Oei, dat zijn er eigenlijk twee. Ik lach veel om mijn opa Jan die altijd in is voor een grapje en om onze kat Pien die soms hele domme dingen doet, zoals uit haar mandje vallen.

Wat is je favoriete luchtje?

De geur van versgebakken Amerikaanse pannenkoeken met maple syrup. Dat is heel lekker en het doet me denken aan onze reis door Amerika.

Wat is je lievelingskledingstuk?

Ik ben een jongen, dus ik heb geen idee. Ik hecht niet zoveel waarde aan kledingstukken. Gewoon een spijkerbroek met een T-shirt, denk ik.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie