15 vragen aan - Pien Engels

24-5-2018 door: Renée Cox
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Pien Engels uit Panningen.
maskTop
15 vragen aan - Pien Engels
maskBottom

Naam Pien Engels

Leeftijd 13 jaar

Woonplaats Panningen

School het Bouwens

Waarvan word jij enthousiast?

Ik word enthousiast van hockey. Dat vind ik de allerleukste sport die er is en daar word ik altijd enthousiast van. Zelf speel ik natuurlijk ook hockey en vooral wanneer ik een wedstrijd heb ben ik altijd superblij.

Hoe verras jij iemand het liefst?

Ik verras iemand het liefst door iets liefs te doen voor diegene. Een tijdje geleden hebben mijn vriendinnen en ik bijvoorbeeld een surpriseparty gehouden voor een andere vriendin van ons.

Welke trend heb jij gevolgd die je nu helemaal niet meer leuk vindt?

Enkele jaren gelden vond ik de zogenaamde loombandjes altijd superleuk om te maken en om te hebben. Het waren vooral al die felle kleurtjes die ik zo leuk vond, maar nu vind ik het eigenlijk niet meer zo leuk om te doen of om de bandjes te dragen.

Je hebt altijd groen licht en wind mee, of kunt foto’s maken door met je ogen te knipperen. Wat kies je?

Ik denk dat ik dan toch voor foto’s maken door met mijn ogen te knipperen zou gaan, omdat ik het niet zo erg vind als ik wind tegen heb. Daarbij lijkt het me gewoon supercool om zo foto’s te kunnen maken, want dan kan je altijd en overal foto’s van maken. Het komt weleens voor dat ik iets zie waarvan ik echt een foto wil maken, maar dan is er bijvoorbeeld geen goed licht is of heb ik geen tijd om te stoppen en dat te doen.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?

Ik ga graag gezellig met mijn familie op de bank televisie kijken, maar met vriendinnen afspreken is ook superleuk.

Wanneer was de laatste keer dat je door de grond wilde zakken?

Ik denk dat de laatste keer dat ik door de grond wilde zakken was toen ik op het hockeyveld was tijdens een hockeywedstrijd. Ik wilde slaan, maar raakte de bal toen niet. Er stonden heel veel mensen langs de lijn die het zagen, dus toen kon ik wel door de grond zakken.

Wanneer heb je voor het laatst iemand geholpen?

Ik help mijn moeder heel vaak thuis met opruimen en dergelijke. Dat is denk ik de laatste keer geweest dat ik iemand ergens mee geholpen heb.

Wat is je favoriete grap?

Er zijn heel veel grappen die ik leuk vind. Ik heb eigenlijk niet echt een favoriet, maar ik vind woordgrappen wel altijd heel leuk.

Wat is de leukste vakantie die je ooit had?

Van de vakanties die ik tot nu toe heb meegemaakt, vond ik die naar Curaçao de leukste. Daar ben ik in de herfstvakantie naartoe geweest met mijn familie. Het is een supermooi eiland. Ik heb daar gesnorkeld en met dolfijnen gezwommen, dus dat was natuurlijk ook supergaaf om te doen.

Wat is het belangrijkste advies dat je ooit hebt gekregen?

Het belangrijkste advies dat ik ooit heb gekregen is denk ik ‘niet altijd aan de dingen denken die fout kunnen gaan, maar denken aan wat wel goed gaat’.

Ben je bijgelovig?

Nee, ik ben niet bijgelovig. Ik geloof niet in dingen die ongeluk brengen.

Wat is je favoriete tijd van het jaar?

Mijn favoriete tijd is Kerstmis, omdat ik dan met de hele familie bij elkaar ben. Het is altijd leuk om iedereen weer te zien. Andere voordelen aan Kerstmis zijn dat we dan cadeautjes krijgen en het eten dat we krijgen altijd superlekker is.

Om wie lach jij het meest?

Om mijn vriendinnen. Die maken altijd de leukste grappen en we hebben altijd superveel lol samen.

Wat is je favoriete luchtje?

Ik vind veel geurtjes lekker ruiken, maar als ik moet kiezen, dan ga ik toch voor mijn parfum van Chanel, die heb ik namelijk bijna elke dag op.

Wat is je lievelingskledingstuk?

Dat is geen moeilijke keuze. Dat zijn truien. Altijd als ik het koud heb kan ik lekker wegkruipen in een van mijn truien en dan lekker op de bank televisie kijken.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie