15 vragen aan - Elisa Vaessen

7-6-2018 door: Renée Cox
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Elisa Vaessen uit Maasbree.
maskTop
15 vragen aan - Elisa Vaessen
maskBottom

Naam Elisa Vaessen

Leeftijd 15 jaar

Woonplaats Maasbree

School Het Bouwens

Waar zou je voor wensen als je maar één wens had, maar je wist dat die zou uitkomen?

Als ik maar één wens had, die zeker zou uitkomen, dan zou ik een eigen manege willen beginnen. Eentje waar ik de paarden zelf zou kunnen trainen en op hoog niveau met ze zou kunnen rijden.

Als er een vak op school was, dat je niet meer zou hoeven volgen, welke zou dat dan zijn?

Ik zou heel blij zijn als ik wiskunde B, dat ik sinds dit jaar in mijn vakkenpakket heb zitten, weer zou kunnen ruilen voor wiskunde A. Ik zou ze ruilen omdat ik daar voorgaande jaren altijd best wel goed in was.

Houd je van achtbanen?

Ja, ik houd wel van achtbanen. Ik geniet er enorm van als ik in een achtbaan zit. Ik krijg er vaak de slappe lach van en het geeft me een enorme kick.

Waarom zou je de wereld wel/niet rond willen reizen?

Ik zou de wereld liever niet willen rondreizen. Ik hou van op vakantie gaan naar bijvoorbeeld Spanje of Italië, maar ik ben altijd weer blij als ik na twee weken weer thuis ben. Dan ben ik weer terug bij mijn familie, mijn vriendinnen en mijn paarden.

Wat is je favoriete dag van de week?

Mijn favoriete dag van de week is vrijdag. Dan begint namelijk het weekend, waarin ik mijn hobby’s paardrijden en voetballen weer kan uitvoeren. Ook heb ik dan weer tijd om met mijn vriendinnen af te spreken of ga ik oppassen bij mijn lieve neefjes en nichtjes.

Wat doe je het liefst met je vrienden/vriendinnen?

Ik vind het heel leuk om met mijn vriendinnen te gaan shoppen of gezellig samen te chillen bij één van ons thuis.

Als je de kans had om ervoor te kiezen nooit dood te gaan, zou je die dan nemen?

Nee, ik zou er niet voor kiezen om nooit dood te gaan. Als je ouder wordt en je niet meer zo mobiel bent en veel vrienden of familieleden al gestorven zijn, lijkt het me niet leuk meer om voor altijd te blijven leven.

Kun je makkelijk beslissingen maken?

Ja hoor, ik heb meestal wel snel een keuze gemaakt. Iets wat wel vaker een probleem kan zijn, is dat wanneer ik eenmaal mijn keuze heb gemaakt, ik ook moeilijk weer om te praten ben. Dan staat mijn besluit echt vast.

Wie is/zijn je favoriete bekende(n)?

Ik heb niet echt een favoriete bekende. Wel vind ik het heel leuk om met mijn vader naar internationale springwedstrijden te gaan kijken. Zeker wedstrijden waaraan bekende springers zoals Jeroen Dubbeldam en Sanne Thijssen meedoen.

Wat is je favoriete plek op de wereld?

Mijn favoriete plek is eigenlijk gewoon thuis. Ik heb er alles wat ik nodig heb en ook alles wat ik niet per se nodig heb, maar wel op prijs stel, zoals mijn vrienden. Daarnaast zou ik waarschijnlijk heimwee krijgen als ik te lang van thuis weg zou blijven.

Heb je een ongewone angst voor iets?

Ik ben best bang voor turbulentie, dus ik hou niet zo van vliegen in een vliegtuig.

Waar sta je om bekend bij vrienden/familie?

Bij vrienden en familie sta ik bekend als een sociaal, grappig en sportief persoon die graag wil winnen. Het maakt niet uit of het dan om voetbal of paardrijden gaat.

Welk televisieprogramma zou je nooit willen kijken?

Ik hou absoluut niet van nieuwsprogramma’s als EenVandaag. Dat vind ik maar saai en zou ik nooit kijken.

Wat zou je in de toekomst doen als tijd en geld geen problemen waren?

Dan zou ik paardrijlessen gaan nemen bij een internationaal ruiter en vervolgens mijn eigen paardenstal en fokkerij beginnen.

Als je voor één dag iemand anders zou mogen zijn, wie zou je dan willen zijn?

Ik zou voor één dag Lieke Martens willen zijn. Zij is een bekend voetbalster bij FC Barcelona en het Nederlands vrouwenelftal. Ik zou haar willen zijn op de dag dat ze deelnam aan het vorige Europese kampioenschap en zorgde voor een dikke overwinning.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie