15 vragen aan - Justine Geraedts

4-7-2018 door: Lique Geraedts
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Justine Geraedts uit Kessel.
maskTop
15 vragen aan - Justine Geraedts
maskBottom

Naam Justine Geraedts

Leeftijd 13 jaar

Woonplaats Kessel

School het Bouwens

Heb je een bijbaantje?

Nee, nog niet. Ik ben pas 13 jaar, maar ik doe wel veel oppassen en ben van plan binnenkort in het café van mijn vader te beginnen met helpen.

Wie is/zijn je favoriete artiest(en)?

Ik heb best veel favoriete artiesten, omdat ik erg veel muziek luister van verschillende mensen. Lil’ Kleine bijvoorbeeld, maar ook Bizzey, Kraantje Pappie, Ronnie Flex en Frenna.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?

Meestal ga ik chillen met mijn vrienden. Maar ik vind het ook leuk om ‘s avonds met een paar vriendinnen een leuke film te kijken op Netflix bijvoorbeeld. Ik doe ook graag oppassen in het weekend. En op een feestje van een van mijn vrienden of vriendinnen ben ik er ook meestal bij.

Wat is de leukste film die je ooit gezien hebt?

Ik heb meerdere films gezien die ik erg leuk vind, maar de film die ik al erg vaak gezien heb en die mij het meest aansprak, was Hart Beat. Die heb ik één keer in de bioscoop gezien en nu heb ik hem gedownload op een filmprogramma op onze tv.

Wat is je favoriete schoolvak?

Alle vakken op school vind ik niet echt leuk. Maar als ik dan toch zou moeten kiezen voor de leukste, kies ik voor gym, omdat ik dan kan bewegen in plaats van zo saai op een stoel te zitten in de klas. Zorg en welzijn vind ik ook erg leuk, omdat ik het erg leuk vind om bijvoorbeeld te koken of in de beautysalon te zijn.

Wat is de leukste vakantie die je ooit hebt gehad?

Drie jaar geleden ben ik naar Berlijn geweest, dat vond ik echt een superleuke ervaring. Dit jaar wordt misschien nog wel leuker.

Wat zou je doen als je de loterij zou winnen?

Als ik de loterij zou winnen, zou ik als eerste geld doneren aan KWF Kankerbestrijding. Daarna zou ik aan elk familielid wat geven en daarna zelf een groot huis kopen met een auto. Ik zou ook nog een wereldreis willen maken van dat geld. Op vakantie gaan met mijn vriendinnen lijkt me ook erg leuk. Ik zou ook nog iets geven aan de mensen die er altijd voor me zijn geweest, als ik het moeilijk had of ergens mee zat.

Wat is je favoriete tijd van het jaar?

De zomer natuurlijk, dan heb ik het langste vakantie en kan ik lekker bruin worden. Ik hou ook erg van zwemmen en zes weken lekker chillen zonder huiswerk.

Wat voor soort muziek luister je?

Het is verschillend. Meestal luister ik hiphop, maar ik vind rustige muziek van Marco Borsato bijvoorbeeld ook wel leuk. Met feestjes luister ik liever hiphop, omdat je daar lekker op kunt dansen.

Wat is je favoriete luchtje?

Ik heb erg veel luchtjes, want ik vind het erg belangrijk om lekker te ruiken. Het luchtje van Ariana Grande en Lady Million zijn mijn favoriete luchtjes. Het luchtje dat ik van mijn moeder heb gekregen van Evidence, vind ik ook erg lekker.

Wat is het belangrijkste advies dat je ooit hebt gekregen?

Van pap en mam dat ik de laatste paar weken goed mijn best moet doen op school. Ik moet ervoor zorgen dat ik niet blijf zitten, anders moet ik nog een jaar langer op school zitten. Dan kom ik niet meer bij mijn vriendinnen in de klas en daar heb ik echt geen zin in.

Waar zou je later graag willen wonen?

Het liefst zou ik op het Veersepad in Kessel willen wonen, in een groot luxe huis waar je uitkijkt op de Maas. Ik zou ook erg graag in het buitenland willen wonen, omdat het me erg saai lijkt om voor altijd in Nederland te blijven wonen. Ik hou niet van de winter, dus ik zou op zich wel voor een tijdje in een lekker warm land willen wonen.

Welk sociaal medium gebruik jij het meest?

Het meeste gebruik ik Instagram en Snapchat. Daar zijn de meeste mensen van mijn leeftijd ook erg actief op. Ik zou ook echt niet één dag zonder mijn mobiel kunnen, omdat ik contact hou met mijn vrienden door foto’s naar elkaar te sturen

Bespeel je een instrument?

Nee, ik hou echt niet van zelf muziek maken. Ik kan er ook niet tegen als het me niet lukt, dus ik begin er niet aan.

Waar maak je je huiswerk het liefst?

Het liefst niet natuurlijk, maar als ik het maak dan het liefst op mijn kamer. Daar zit ik alleen en word ik minder snel afgeleid door de mensen om me heen. Soms maak ik het ook gewoon in de aula omdat ik dan geen zin had om het de dag ervoor te maken of soms in de les voordat we het moeten inleveren.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie