15 vragen aan - Fleur Langendonck

26-4-2018 door: Renée Cox
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Fleur Langendonck uit Helden.
maskTop
15 vragen aan - Fleur Langendonck
maskBottom

Naam Fleur Langendonck

Leeftijd 12 jaar

Woonplaats Helden

School het Bouwens

Heb je een bijbaantje?

Ja, ik heb een bijbaantje. Ik geef training op de hockeyclub in Panningen aan de jongste jeugd. Ik vind het erg leuk en hoop het nog voor een tijdje te kunnen blijven doen.

Als er een vak op school was dat je niet meer zou hoeven volgen, welke zou dat dan zijn?

Dan zou ik voor wiskunde kiezen. Ik zit nu in de eerste klas en daarmee is wiskunde een stuk lastiger geworden. Daarbij komt ook nog dat ik het eigenlijk een heel saai vak vind en er veel te veel huiswerk voor krijg.

Houd je van achtbanen?

Jazeker. Hoe hoger de achtbaan, hoe beter. Ik ben eens naar Disneyland geweest in Parijs. Daar was een achtbaan genaamd de Space Mountain en die vond ik echt superleuk.

Waarom zou je de wereld wel/niet rond willen reizen?

Zoals de meeste andere mensen zou me dat super lijken. Dan wil ik zo veel mogelijk mooie en bijzondere plekken op de wereld bezoeken.

Wat is je favoriete dag van de week?

Mijn favoriete dag van de week is zaterdag. Dan kan ik meestal lang uitslapen, waarna ik vaak een hockey­wedstrijd heb die ik altijd erg leuk vind. ’s Avonds kijk ik dan thuis, gezellig samen met mijn vriendinnen naar de televisie. Wie Is De Mol vinden we allemaal erg leuk.

Wat doe je het liefst met je vrienden/vriendinnen?

We gaan graag samen het centrum van Panningen in. Als we niet zo veel zin hebben om naar buiten te gaan of als het slecht weer is, gaan we ook vaker bij iemand thuis zitten. Daar praten we dan of we kijken een film. We vinden altijd wel iets om te doen.

Als je de kans had om ervoor te kiezen nooit dood te gaan, zou je die dan nemen?

Nee, ik denk niet dat ik graag voor altijd zou willen blijven leven. Voor even zou dat wel leuk zijn, maar daar zou ook een einde aan komen. Om elke keer nieuwe vrienden te moeten maken en die ook weer telkens te moeten verliezen, lijkt me echt niet leuk.

Kun je makkelijk beslissingen maken?

Absoluut niet. De makkelijkste keuzes zijn voor mij vaak al erg moeilijk. Zo komt het bijvoorbeeld wel eens voor dat ik in de supermarkt een broodje ga halen en vervolgens een half uur naar alle keuzes zit te staren, omdat ik geen keuze kan maken.

Wie is/zijn je favoriete bekende(n)?

Shawn Mendes. Hij is een Canadese zanger. Ik vind hem supergoed en ik houd heel veel van al zijn liedjes. Ik hoop dat ik hem ooit zal ontmoeten of naar één van zijn concerten kan gaan.

Wat is je favoriete plek op de wereld?

Toen ik op vakantie was in het noorden van Italië, in Lazise, was daar een haventje waar ze de lekkerste ijsjes verkopen. Ik wil supergraag nog een keertje terug, want daar krijg je supergrote bollen ijs voor weinig geld. Ook het weer is er natuurlijk super.

Heb je een ongewone angst voor iets?

Geen die ik me zo kan bedenken. Ik ben wel bang voor spinnen, maar als ik de reactie van mijn vriendinnen zie wanneer zij een spin spotten, weet ik dat dat zeker geen ongewone angst is.

Als je voor een dag iemand anders zou mogen zijn, wie zou je dan willen zijn?

Ik zou dan graag een dagje met de bekende hockeyster Lidewij Welten willen wisselen op een dag dat zij moet hockeyen in een WK- of EK-wedstrijd. Het lijkt me supercool en spannend om aan zo’n toernooi mee te doen.

Heb je een hobby waarvan maar weinig mensen afweten?

Iets dat maar weinig mensen van mij weten, is dat ik graag bak en kook.

Wat waardeer je het meest in een vriendschap?

Ik vind het erg belangrijk dat je elkaar kunt vertrouwen en dat je daardoor dus eigenlijk ook amper geheimen hebt voor elkaar. Mijn beste vriendinnen weten zo’n beetje alles over mij en ik hoop dat zij mij ook genoeg vertrouwen dat ze mij alles vertellen.

Hoe ziet een perfecte dag er voor jou uit?

Mijn dag begin ik het liefst slapend. Als ik dan heb uitgeslapen, lijkt het me leuk om met vriendinnen te gaan ontbijten en ook de rest van de dag met hen door te brengen en leuke dingen met ze te doen. Dan zou ik de dag af willen sluiten door met z’n allen bij iemand te blijven logeren.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie