15 vragen aan - Lynn Linssen

18-4-2018 door: Lique Geraedts
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Lynn Linssen uit Baarlo.
maskTop
15 vragen aan - Lynn Linssen
maskBottom

Naam Lynn Linssen

Leeftijd 13 jaar

Woonplaats Baarlo

School Blariacumcollege

Wat is je hobby?

Voetbal is mijn grote hobby. Ik vind het heel leuk om te doen en ik train dan ook drie keer per week. Ik speel in de MO17-1 bij de voetbalvereniging van Baarlo. Ook vind ik het leuk om in mijn vrije tijd in de tuin te voetballen.

Naar wie kijk je op?

Ik denk dat ik het meeste opkijk naar mijn moeder. Ze werkt ‘s middags altijd en ‘s morgens, als ze nog thuis is, werkt ze thuis en strijkt ze onze kleren. Ze is eigenlijk twee in één want ze is huisvrouw, maar ze heeft ook werk waar ze geld mee verdient.

Wat is iets wat je nog graag wilt leren?

Ik wil later wel leren autorijden. Het is namelijk wel handig om een rijbewijs te hebben om snel ergens te komen. Ik zou ook nog wel een andere taal zoals Spaans of Italiaans willen leren. Op school leer ik namelijk alleen Frans, Duits en Engels.

Heb je een bijbaantje?

Ik heb niet echt een bijbaantje. Ik pas in de weekenden weleens op waar ik wat mee verdien, maar een vast bijbaantje heb ik niet.

Waar zou je later het liefst willen wonen?

Ik denk dat ik later gewoon in Baarlo zou willen wonen. Het is hier lekker rustig en ook dicht bij een stad zoals Venlo. Als ik iets nodig heb kan ik het snel halen, dus dat is ook wel fijn.

Welke app gebruik je het meest?

Ik denk dat ik WhatsApp het meeste gebruik om met vrienden te appen. Ook Instagram en Snapchat gebruik ik heel veel. Snapchat gebruik ik vooral om foto’s mee te maken en Instagram omdat het leuk is om te zien wat andere mensen allemaal aan het doen zijn.

Als je ervoor mocht kiezen om voor altijd een bepaalde leeftijd te hebben, welke zou je dan kiezen?

Ik denk dat ik dan 20 jaar zou kiezen, omdat je dan nog jong bent en veel kunt doen. Je mag dan ook al autorijden dus dan is het makkelijker om ergens te komen. Als je ouder bent heb je minder energie om iets te doen en als je heel jong bent mag je heel veel nog niet doen. Daarom 20 jaar.

Wat is jouw leukste schoolvak?

Het leukste schoolvak vind ik gym. Op school is gym altijd heel leuk omdat je de ene keer gaat volleyen en de andere keer hockeyen. Zo doe ik allemaal sporten die ik nog nooit gedaan heb. Op school doe ik naast gym ook de sportklas, dus dan sport ik nóg meer.

Ben je meestal te vroeg, precies op tijd, of te laat?

Ik ben meestal te vroeg of precies op tijd. Ik ben niet snel te laat, omdat ik het zelf ook niet fijn zou vinden als we bijvoorbeeld om 19.00 uur afgesproken hebben en iemand pas om 19.30 uur komt.

Wat zou je doen als je de loterij zou winnen?

Ik zou een groot huis laten bouwen met een grote tuin waarin ik dan kan voetballen. Ook zou ik een zwembad in de tuin willen hebben en zou ik gewoon leuke dingen gaan doen met vrienden en familie, zoals bijvoorbeeld lekker op vakantie gaan.

Wat is je favoriete film/serie?

Mijn favoriete film is The Hunger Games, omdat ik hem heel spannend vind. Er zit ook de hele tijd actie in. Er zijn meer delen van The Hunger Games, ik heb ze allemaal al vaker gekeken.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?

Ik zit meestal op de bank een beetje televisie te kijken, maar ik vind het ook leuk om iets te gaan doen met vrienden zoals afspreken of logeren.

Wat is je favoriete tijd van het jaar?

Mijn favoriete tijd van het jaar is de zomer, want dan is het langer licht en schijnt de zon meer. Ook kun je dan meer dingen buiten doen zoals zwemmen. Echter vind ik Kerstmis toch ook heel leuk.

Wat is het verste dat je ooit van huis bent geweest?

Ik denk dat dat was toen we in Italië op vakantie zijn geweest. Daar was een groot tennis- en voetbalveld. Ook was er een hal waar je heel veel spellen in kon spelen.

Wat is je favoriete geur?

Ik denk de geur van versgebakken broodjes. Ik vind verse broodjes heel lekker en vind daarom dat het gewoon een lekkere geur heeft. Het is ook een geur die je van veraf kan ruiken als je langs een bakker fietst of loopt.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie