Prins Eric II in Baarlo

Eric Vestjens is zaterdag 2 februari uit de 'Kookepan' gekomen van carnavalsvereniging De Kook in Baarlo. Samen met zijn adjudanten Leon en Frank gaat hij de komende 'vastelaovend' voorop als prins Eric II.

De nieuwbakken prins is 47 jaar en getrouwd met Els. Hun gezin bestaat uit dochter Thera, die samen is met Marco en twee kinderen heeft, en zoon Paul met zijn vriendin Hilke. Eric is 24 jaar werkzaam in het speciaal onderwijs en werkt als ambulant begeleider op Gilde Opleidingen en het Mundiumcollege, waar hij docenten en studenten begeleidt.

Adjudant Leon Crienen is ook 47 jaar, getrouwd met Claudia en samen hebben ze een zoon, Niels. Hij werkt als sluismeester bij Rijkswaterstaat en heeft een eigen bedrijf, Crienen Plastics. De tweede adjudant is de 48-jarige Frank Amendt, CNC-programmeur bij Eurotech in Blerick. Hij woont samen met zijn vriendin Ferdi en samen hebben ze vier kinderen: Lars, Isa, Janou en Stan.

Het motto van het nieuwe Baarlose trio is 'Gewuuen, ömdet ’t kèn'. De receptie van De Kook is op zondag 3 maart bij zaal Unitas in Baarlo en begint om 15.11 uur.