Wintereditie Parkfeesten afgelast

Parkfeesten Wintereditie gaat dit jaar niet door. Afgelopen oktober maakte de organisatie, Stichting Oké, al bekend te gaan stoppen met de zomereditie van het evenement. De reden voor het afgelasten van de wintereditie is de zwaar tegenvallende kaartverkoop, zo laat de organisatie weten. Op het programma stonden coverbands die voornamelijk hardrock spelen.

“Het door laten gaan van het evenement is financieel veel te risicovol”, aldus de stichting. “Speculeren op een sterke toename van de kaartverkoop zo kort voor het evenement is niet realistisch.” De organisatie betreurt het dat na twee, naar eigen zeggen, succesvolle winteredities in 2017 en 2018 het evenement dit jaar geen vervolg krijgt.

De organisatie laat weten dat mensen die al kaarten hebben, deze kunnen inleveren bij de voorverkoopadressen waar ze gekocht zijn. “Indien mensen online kaarten hebben gekocht, krijgen ze via Eventbrite.nl hun geld automatisch terug.” Op de zondag in gemeenschapshuis Kerkeböske stonden optredens gepland van Defenders of the Beast (Judas Priest-coverband), Best of Foo (Foo Fighters coverband) en Vannstein (Rammstein coverband).

Het gemeenschapshuis laat op Facebook weten dat in plaats van het muzikale evenement een gezellige middag op het programma staat. “Kom gezellig borrelen, kletsen, bier drinken, muziek luisteren, biljarten, darten, spellen, zingen, enzovoorts.” De middag is te bezoeken van 14.00 tot 19.00 uur.