Verdachte woningoverval Kessel aangehouden

Een 21-jarige man uit Beek is dinsdag 9 april door de recherche aangehouden in verband met de woningoverval in Kessel afgelopen jaar. De man wordt ervan verdacht bij de overval betrokken te zijn geweest. De Beekenaar wordt gehoord, laat de politie weten.

De politie kwam de man door onderzoek op het spoor en hield hem dinsdagochtend aan in zijn huis. "Meer aanhoudingen in het lopende onderzoek naar de woningoverval worden niet uitgesloten", aldus de politie.

Informatie blijft welkom
Drie weken geleden deed de recherche een oproep in het televisieprogramma Opsporing Verzocht, waar aandacht werd besteed aan de woningoverval in Kessel. Er werden onder andere details over de verdachten en bewakingsbeelden gedeeld. Dat leverde vier tips op, die zijn meegenomen in het onderzoek. Meer informatie blijft welkom, laat de politie weten.

Fors geldbedrag
In de nacht van zondag 30 september op maandag 1 oktober drongen twee mannen een woning aan de Baarloseweg in Kessel binnen. Het ouder echtpaar dat er woonde werd in een kast opgesloten en de overvallers namen een geldkistje met een fors geldbedrag buit.