Slagerij Kessel sluit deuren

Slagerij Geraedts in Kessel sluit na Koningsdag zaterdag 27 april definitief haar deuren. Eigenaren John en An hebben geen opvolger en besloten daarom de zaak te sluiten en enkel nog verder te gaan met een webwinkel.

Eigenaar John Geraedts is de vierde generatie die de slagerswinkel onder zijn hoede heeft. Het waren zijn overgrootopa en diens broer die in Neer een slachterij begonnen.

Later vestigde overgrootopa Geraedts zich met een slagerij aan het Veersepad in Kessel. Zijn zoon, Sjengske Geraedts, en kleinzoon Sjaak namen daarna het stokje over. John ging zelf op achttienjarige leeftijd in de slagerij van zijn vader Sjaak werken. In 1987 nam hij het over. Dat deed hij tot nu met zijn vrouw An. “Het is altijd hard werken geweest, maar we hebben het met veel plezier gedaan.”
De drie kinderen van John en An wilden de slagerij niet overnemen en kozen voor een andere loopbaan. Daarom besloot het slagersechtpaar de zaak definitief te sluiten. John: “An leest graag en doet aan bloemschikken. Ik houd siervogels, fok schapen, vis graag en duik regelmatig. Daar krijgen we nu meer tijd voor.”

De winkel is op Koningsdag zaterdag 27 april voor het laatst geopend. Daarna gaan John en An enkel nog verder met een webshop in plaats van een fysieke winkel.