15 vragen aan Dali Lucker

Iedere week beantwoordt een jongere uit Peel en Maas de 15 vragen. Deze week is dat Dali Lucker uit Egchel.

Wat is je favoriete toetje?
Ik zou niet echt een favoriete toetje kunnen kiezen, omdat ik best wel veel toetjes lekker vind. Maar van al die toetjes vind ik citroen-kwarktaart denk ik toch wel het lekkerste.

Wat is de slechtste film die je tot nu toe ooit gezien hebt?
Ik heb tot nu toe nog eigenlijk alleen maar best wel goede films gezien. Ik ben namelijk ook niet zo’n filmkijker. Ook kijk ik vaak alleen maar films die ik leuk vind, dus de kans dat er een slechte tussen zit, is dan best wel klein.

Heb je ooit eens gespiekt?
Ik heb ooit in de brugklas twee keer gespiekt, maar daarna echt niet meer. Ik kon toen maar één dingetje echt niet onthouden, maar nu zal ik dat antwoord nooit meer vergeten.

Wat is het beste cadeau dat je ooit gekregen hebt?
Voor mij is het beste cadeau dat ik ooit heb gekregen een ukelele. Ik heb hem op mijn afgelopen verjaardag gekregen en sindsdien speel ik er bijna elke dag op.

Wat is je lievelingskledingstuk?
Dit vind ik best een moeilijke vraag, want ik heb best veel kleren die ik leuk vind. Als ik dan toch echt een lievelingskledingstuk zou moeten kiezen, zou ik mijn ‘mom jeans’ kiezen, want die zitten namelijk heel erg comfortabel en ik voel me er ook fijn in.

Wie is je favoriete docent?
Ik heb eigenlijk meer dan één favoriete docent, maar het grappige is dat deze docenten geen les geven bij mij op school. Mijn favoriete docenten zijn namelijk mijn ‘judo-docenten’.

Wat is de leukste vakantie die je ooit hebt gehad?
De leukste vakantie die ik ooit heb gehad, is de zomervakantie van een paar jaar geleden. We zijn toen met ons gezin met verschillende tussenstops naar onze bestemming in Oostenrijk gereden. Eén van de bestemmingen die hierbij hoorde, was het pretpark Tripsdrill. Ik had er toen nog nooit van gehoord, maar uiteindelijk vond ik het wel heel erg leuk.

Wat is iets dat je nooit meer over zou willen doen?
Iets wat ik echt nooit meer over zou willen doen, is mijn kaakbehandeling of kaakoperatie. Ik vond dit toen echt helemaal niet leuk en al helemaal niet comfortabel.

Waarvan word jij enthousiast?
Iets waar ik heel erg enthousiast van word, is wanneer ik op een podium sta en gewoon doe wat ik leuk vind. Dit zou dus zingen, pianospelen of acteren kunnen betekenen. Iets anders waar ik ook heel erg enthousiast van word, is wanneer ik een judowedstrijd win op ‘ippon’, een heel punt.

Welke trend heb jij gevolgd die je nu helemaal niet meer leuk vindt?
Een trend die ik nu echt niet meer leuk vind, is die van de loombandjes. ik deed dit een aantal jaar geleden echt heel erg veel, maar nu doe ik het helemaal niet meer. Ik heb wel nog drie volle dozen elastiekjes liggen om de bandjes mee te maken.

Welke superkracht zou je willen hebben?
Als ik een superkracht zou kunnen kiezen, weet ik echt heel erg zeker dat ik voor teleporteren zou kiezen. Hiermee zou ik overal namelijk heel erg snel kunnen komen en zou ik ook nooit meer ergens lang op hoeven wachten.

Wat zou een perfecte dag voor jou zijn?
Mijn perfecte dag zou uit de volgende dingen bestaan: Ik zou mijn dag beginnen door eerst lekker lang uit te slapen, dan zou ik lekker even muziek gaan maken, daarna zou ik gaan uit eten en ik zou mijn perfecte dag eindigen door ’s avonds lekker te gaan trainen bij de judoclub.

Wat staat er nog op je bucketlist?
Iets wat nog op mijn bucketlist staat, is dat ik heel erg graag nog een keer zou willen optreden op een festival. Dit lijkt mij namelijk echt ontzettend leuk om ooit nog een keer te kunnen doen. Als dit mij toch niet zou lukken, zou het ook nog heel erg leuk zijn om een keer naar de Verenigde Staten op vakantie te gaan.

Wat is het eerste dat je van je eigen geld kocht?
Het eerste dat ik van mijn eigen geld kocht, zal waarschijnlijk een notitieboekje geweest zijn. Die heb ik namelijk echt veel te veel, dus de kans is groot dat dat ook het eerste was dat ik van mijn eigen geld kocht.

Wanneer heb je voor het laatst iemand geholpen?
De laatste keer dat ik iemand geholpen heb, is een aantal dagen geleden geweest. Ik heb deze persoon toen geholpen met een techniek van judo te oefenen.