Fanfare St. Cecilia huldigt zeven leden

Fanfare St. Cecilia in Helden heeft tijdens het jaarlijkse Cecilia Zomerfeest zondag 23 juni in Kerkeböske zeven jubilarissen gehuldigd. Drie jubilarissen waren helaas verhinderd.

Henk van Soest speelt al 65 jaar tuba. Hij kreeg als blijk van waardering een oorkonde van de vereniging, vergezeld van een bronzen beeldje van een tuba-speler. Ook kreeg hij een oorkonde van de bond voor zijn 65-jarig lidmaatschap. Jan van Soest is 50 jaar lid, maar niet meer spelend. Paul Aerts speelt 25 jaar trompet. Ook kreeg hij het zilveren speldje van de bond, vergezeld van een oorkonde, vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap. De 10-jarige jubilarissen waren Ivar Kassteen op trombone, Glenn Reijnen op bugel, Tom Dautzenberg op slagwerk en Mariƫlla Mommers op tuba.

(Op de foto: Tom Dautzenberg, Glenn Reijnen, Paul Aerts, Jan van Soest, Ivar Kassteen, Mariƫlla Mommers en Henk van Soest. Op de foto ontbreken: 65 jaar spelend lid Louis Lijssen op tuba, 50 jaar lid Jan Peters, 10 jaar spelend lid Maarten van Lent op trombone.)