15 vragen aan Jennifer Joosten

Naam: Jennifer Joosten Leeftijd: 13 jaar Woonplaats: Kessel School: het Bouwens

Waar ben je goed in?

Ik ben goed in sporten, vooral in volleybal. Ik vind het altijd echt super leuk om te doen en het liefst zou ik elke dag volleyballen.

Wanneer voel jij je het gelukkigst?


Ik voel me het gelukkigst als ik bij mijn ouders ben, maar ook als ik bij mijn vriendin Marin ben, omdat ze echt een hele goeie vriendin is en het altijd gezellig is met haar. Deze mensen maken me altijd vrolijk en ik vind het altijd fijn als ik bij ze ben.

Wat is je favoriete hobby?

Mijn favoriete hobby is volleybal. Ik vind dit echt een hele toffe sport en daarom zit ik ook bij het volleybalteam van Kessel. Daar heb ik altijd veel plezier.

Wie bewonder je en waarom?

Ik bewonder echt mijn lieve ouders, omdat ze me op de wereld hebben gezet en ik super gelukkig met ze ben. Ze staan altijd klaar om me te helpen en dat waardeer ik enorm.

Naar welke gebeurtenis in de toekomst kijk je uit?

Ik kijk er echt naar uit om later een keer op vakantie te gaan met mijn vriendin Marin. We zouden dan naar Parijs kunnen gaan om de Eiffeltoren te bezoeken. Het lijkt me echt heel gezellig om zoiets met haar te doen. Ook kijk ik er naar uit om naar Italië te gaan.

Wanneer zing je?

Ik zing meestal als ik naar school fiets als er niemand voor of achter me fietst. Ik vind het dan altijd wel leuk om met een liedje mee te zingen, ondanks dat ik eigenlijk helemaal niet kan zingen.

Wat is je grootste blunder?

Mijn grootste blunder gebeurde toen ik een keer op school ging voetballen. Ik wilde de bal schieten, maar miste enorm toen ik schoot.

Om wie lach jij het meest?

Ik lach het meeste om de coach van dames 1. Dames 1 is het niveau waarin ik volleybal speel. Onze coach is echt een toffe en supergoede trainer en hij trekt wel eens rare gezichten. Daar ga ik echt helemaal stuk om.

Wat is je lievelingskledingstuk?

Mijn lievelingskledingstuk is een spijkerbroek met een Levi’s shirt, maar ik vind het ook echt supertof om mijn volleybalkleren aan te hebben.

Wat is de slechte film die je ooit gezien hebt?

Ik heb laatst een film gezien over een man en de vader van zijn vriendin die met de auto naar Seattle gaan, waar de vriendin is, omdat alle vluchten zijn geannuleerd. Onderweg gebeurt er dan van alles. Ik vond dat het heel spannend begon en dat het daarna ook nog gewoon spannend bleef, alleen opeens was de film afgelopen en het was echt geen goed einde, vind ik. Daarom was dat de slechtste film die ik ooit gezien heb.

Wat is de leukste vakantie die je ooit had?

De leukste vakantie die ik ooit had is Oostenrijk. We zijn toen met z’n allen daarnaartoe gegaan. Ik vond het echt leuk om daar te wandelen en daarbij was het echt een supermooie omgeving. Ik heb er heel erg van genoten.

Waarvan word jij enthousiast?

Ik word heel snel enthousiast als ik mijn beste vriendin Marin zie. Het is altijd een plezier om haar weer te zien. Ik word er ook enthousiast van als ik ga volleyballen, omdat ik dit altijd leuk vind en ik nooit kan wachten om weer te gaan volleyballen.

Wat zou je nooit meer over willen doen?

Ik zou nooit meer terug naar de basisschool willen, omdat ik het nu veel leuker en gezelliger vind samen met mijn nieuwe klas en de mentoren die ik op het Bouwens heb.

Wie zijn jouw helden?

Mijn helden zijn natuurlijk mijn ouders, omdat ze altijd voor me klaarstaan. Mijn vriendin Marin is ook een grote superheld voor me. Ze is een goede vriendin en daar ben ik heel blij mee. Daarbij is Myrthe Schoot ook zeker een van mijn grote helden. Myrthe is de libero, verdediger in het achterveld, van het Nederlandse volleybaldamesteam en ik kijk echt heel erg naar haar op.

Wanneer was de laatste keer dat je door de grond wilde zakken?

De laatste keer dat ik door de grond wilde zakken was toen ik een punt moest terug krijgen van school en ik eigenlijk wel zeker wist dat ik een onvoldoende zou halen. Toen ik die avond op magister keek, zag ik dat ik een voldoende had. Ik was echt heel blij, maar ik had het helemaal niet verwacht.