Loods afgebrand in Maasbree

In Maasbree is in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 november een loods en een vrachtwagen afgebrand aan de Hulsingbroek. De eerste melding bij de hulpdiensten van de brand bij MPR Truckparts kwam net voor middernacht binnen. Er raakte niemand gewond.

“De brandweer werd even voor middernacht gealarmeerd. Bij het ter plaatse komen van de eerste tankautospuit bleken de vlammen al uit het dak van de loods te komen en is opgeschaald naar grote brand”, schrijft Veiligheidsregio Limburg Noord. “De brandweer heeft in eerste instantie ingezet op het koelen van een aantal gascilinders die door de vlammen werden aangestraald. De brand werd bestreden door vier tankautospuiten en een hoogwerker en was vrij snel onder controle. De nabij gelegen woning is niet in gevaar geweest.”

Bij de brand is niemand gewond geraakt. De loods van ongeveer 120 vierkante meter en een vrachtwagen zijn door de brand verwoest. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het team brandonderzoek van de brandweer Limburg-Noord gaat de brand onderzoeken.