Belgen winnen Baarlose streetrace

6-9-2017 door: Redactie
Wielerclub TWC Olympia hield op zaterdag 2 september voor de twaalfde keer de HOFFZ.nl MTB Streetrace in het centrum van Baarlo. De koppelnightride, voor het eerst op het programma, werd gewonnen door de enige twee Belgen die meededen: Stijn van den Bosch en Stijn Siebens.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto
Foto: Leo Kurvers

De renners moesten in het donker een weg vinden door de straten van Baarlo. Daar kregen ze nog hulp van de straatverlichting, maar in het park het Kempke was niets verlicht en moesten de renners in de duisternis op zoek naar de juiste richting. “De meesten waren goed voorbereid en hadden voor voldoende verlichting gezorgd”, aldus de organisatie.

Achter de twee Belgen werden Yannick Smedts en Hans Joore tweede en Michel van Hemmen en Eric van Overbeek eindigde op de derde plek. Bij de wedstrijdrenners werd Bas Peters de winnaar. Daarachter werd Liwald Doornbos tweede en Yannick Smedts uit Baarlo derde.

Bij de jeugd 1 won Sjoerd Spanjaard. De jeugd 2 werd gewonnen door Finn Keunen uit Baarlo en Bram van Eysden ging bij de jeugd 3 met de overwinning aan de haal.

Foto's: Leo Kurvers

Foto opsturen Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie