Bevo wil De Heuf flink vernieuwen

27-6-2018 door: Redactie
Handbalvereniging Bevo Hc uit Panningen wil op korte termijn sporthal De Heuf verbouwen, de thuisbasis van de vereniging. Ze wil onder andere een nieuwe vloer in één van de sporthallen. In een brief aan de gemeenteraad van Peel en Maas vraagt Bevo financiele steun voor de verbouwing.
maskTop
Bevo wil De Heuf flink vernieuwen
maskBottom
Foto: Google Earth

Om in de toekomst de sporthal te kunnen blijven gebruiken, wil de vereniging graag investeren in het pand. Volgens de vereniging is namelijk op korte termijn een nieuwe vloer nodig voor Hal 1.

De kosten hiervoor zijn geschat op ongeveer 101.000 euro. Daarvan heeft de provincie toegezegd een derde te betalen, maar alleen als de gemeente ook meedoet. Verder wil ze twee beachhandbalvelden aanleggen, die ook te gebruiken zijn voor sporten als beachvolleybal en beachvoetbal. Hiervoor is nog eens 23.000 euro nodig, waarvan Bevo 5.000 euro zelf inbrengt.

De vereniging wil het pand ook duurzamer maken. In 2016 werd alle elektriciteit al vervangen door honderden zonnepanelen op het dak te plaatsen en de vereniging wil nu graag het gasverbruik tot het minimale terugbrengen. Dit kost waarschijnlijk 80.000 euro. Voordat wordt gestart met de verouwing, wil Bevo een energiescan laten uitvoeren om erachter kunnen komen welke investeringen precies nodig zijn. Ten slotte zijn er plannen om te zorgen voor permanente woonunits voor jonge tophandbalspelers die tijdelijk van huis zijn te realiseren. De vereniging wil deze mogelijkheid eerst onderzoeken.

De handbalvereniging is een vereniging uit Panningen, biedt op allerlei niveaus handbalsport aan en viert dit jaar haar vijftigjarig jubileum.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie