Handballers Bevo winnen beker

11-5-2018 door: Redactie
Herpertz Bevo Hc heeft op donderdag 10 mei voor de eerste keer in de geschiedenis de nationale beker gewonnen. In de finale in Almere waren de Panningse heren met 28-27 te sterk voor Fiqas Aalsmeer. Vele supporters waren uit Panningen meegekomen om de ploeg te ondersteunen.
maskTop
Handballers Bevo winnen beker
maskBottom
Foto: Facebook Herpertz Bevo Hc

In een spannende wedstrijd nam Bevo net voor het einde twee punten voorsprong. Aalsmeer kon nog één puntje dichterbij komen, maar dat was niet genoeg om Bevo nog aan het wankelen te brengen. Zo werd voor het eerst in de geschiedenis van de handbalclub de beker gewonnen. De vorige vijf finales werden allemaal verloren, de laatste tien jaar geleden. Aan dat trauma werd op Hemelvaartsdag een einde gemaakt.

Na afloop werd de spelersbus groots onthaald bij de eigen sporthal De Heuf in Panningen. Tientallen fans stonden klaar om hun helden toe te juichen. Wethouder Roland van Kessel was aanwezig om de felicitaties van de gemeente over te brengen. Burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo liet op Facebook weten trots te zijn op de handballers. "Van harte gefeliciteerd Bevo met de welverdiende beker! Topprestatie, trots op jullie!" 

Ook meegereisd naar Almere  waren de leden van de Bevo Tifosi, de harde kern supporters van de handbalclub. Op Facebook lieten zij weten door het dolle te zijn. "Wat een mega mooie onvergetelijke en historische middag. Eindelijk pakken we de Nederlandse beker", juichten de supporters.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie