Activiteiten IVN Helden

31-8-2017 door: Redactie
IVN Helden heeft in september verschillende activiteiten op het programma staan. Zo kunnen wandelliefhebbers meelopen met een wandeling naar de Schadijkse bossen in Horst en houdt het IVN een informatieavond over verstening. Ook start de vereniging dit jaar weer met een jeugdgroep.
maskTop
Activiteiten IVN Helden
maskBottom

De wandeling naar de Schadijkse bossen vindt plaats op zondag 3 ­september en start om 09.00 uur bij het IVN-gebouw in Helden. Van daaruit rijden de deelnemers met de auto naar de startplaats. Tijdens de twee uur durende route komt de geschiedenis van het gebied aan bod. De wandeling is niet geschikt voor rolstoelen of kinderwagens. Neem voor meer informatie over de wandeling contact op met Wim Maassen via 06 10 67 12 76.

De informatieavond over verstening van de samenleving borduurt voort op de bijeenkomst die IVN vorig jaar organiseerde over subsidie voor mensen die regenwater afkoppelen. Dit keer staat de avond in het teken van de negatieve gevolgen die stenen tuinen bijvoorbeeld hebben. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 7 september om 20.00 uur bij het IVN-gebouw en wordt verzorgd door Geert van Poelgeest van Operatie Steenbreek. Neem voor meer informatie over de water afkoppelingsavond contact op met Ria Nabben via 077 467 22 95.

Om jeugd van groep vijf, zes, zeven en acht van de basisschool enthousiast te maken over de natuur, start IVN weer met een jeugdgroep. Deze groep komt tien keer per jaar bij elkaar, meestal de derde dinsdag van de maand, van 18.30 tot 20.00 uur bij het IVN-gebouw.

Ouders van kinderen die mee willen werken met de jeugdgroepen, kunnen een e-mail sturen naar jeugdwerkgroep@ivnhelden.nl Neem voor meer informatie contact op met Til Janssen via 077 307 61 98 of via 06 14 45 54 69.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie