In de bres voor Kankeronderzoekfonds Limburg

30-5-2018 door: Redactie
De in Grashoek woonachtige Roy Wilms gaat samen met ruim vijftig anderen deelnemen aan het sponsorevenement Five4Five in het Zuid-Limburgse Mheer. Het team, Team-ML genaamd, wil zo veel mogelijk geld ophalen voor het Kankeronderzoekfonds Limburg. De actie werd gestart ter herinnering aan Wilms’ moeder, die in januari overleed na 12 jaar kanker gehad te hebben.

De Grashoeknaar verloor in januari zijn 57-jarige moeder Marie-Louise Wilms, die in Beringe woonde en leed aan kanker. Samen met tientallen anderen, waaronder familie en mensen uit de vriendenkring van zijn moeder, startte Roy Wilms Team-ML. “We doneren allemaal 25 euro voor het goede doel”, laat hij weten. Dat goede doel is Kankeronderzoekfonds Limburg, dat zich verbonden heeft aan de actie Five4Five.

Op zaterdag 2 juni gaat Team-ML vijf verschillende hellingen beklimmen in de gemeente Eijsden-Margraten die een stijgingspercentage hebben van 7 tot 8 procent. Die zijn verdeeld over een parcours van ruim 12 kilometer. Deelnemers kunnen de bergen fietsend beklimmen, maar ook wandelen of rennen is een mogelijkheid.

Team-ML heeft inmiddels ruim 1.750 euro opgehaald. Kijk voor meer informatie en om te doneren op
actie.kankeronderzoekfondslimburg.nl en zoek op TeamML.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie