Jubileum Eetpunt Maasbree gevierd

31-5-2018 door: Redactie
Het tweewekelijkse treffen in Maasbree, waarbij inwoners van 55 jaar en ouder samen eten, vierde onlangs haar 12,5-jarig bestaan. Dat werd gedaan met een gezamenlijk diner in MFA ‘t Hoës van Bree in Maasbree, inclusief een glaasje bubbels.
maskTop
Jubileum Eetpunt Maasbree gevierd
maskBottom

In 2005 kwam het eetpunt tot stand in het kader van het ‘Wonen Welzijn Zorg’-project ‘Leven in het dorp’. Na een enquête die gehouden werd onder 55-plussers in Maasbree, kwam het idee naar voren een gezamenlijk eetpunt te organiseren. Ouderenvereniging KBO Maasbree pakte het op en organiseert het inmiddels ruim twaalf jaar later nog steeds. “Vanaf de start was Eetpunt bedoeld voor iedere inwoner van Maasbree van 55 jaar of ouder, ongeacht het wel of niet lid zijn van de KBO en dat is het nog steeds”, aldus de organisatie. “De opzet is het nuttigen van een gezonde driegangenmaaltijd, waarbij gezelligheid en sociaal contact centraal staan.” Nog steeds vindt elke woensdag in de oneven weken een gezamenlijk eetmoment plaats om 12.00 uur. De maaltijden worden elders bereid en door vrijwilligers van de KBO geserveerd. Gemiddeld doen er 35 deelnemers aan mee.

Het jubileum werd onlangs gevierd tijdens de laatste Eetpunt-bijeenkomst. Naast de warme maaltijd kregen de bezoekers een feestelijk glaasje bubbels geserveerd.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie