Zilveren KBO-speld voor Ted Steeghs

6-4-2017 door: Redactie
KBO Beringe hield zaterdag 25 maart een open middag. Alle groepen binnen de KBO presenteerden zich onder het motto ‘Kiehk éns bej ôs’. Het publiek nam spontaan deel aan de diverse activiteiten en demonstraties. Oud-bestuurslid Ted Steeghs werd speciaal in het zonnetje gezet.
maskTop
Zilveren KBO-speld voor Ted Steeghs
maskBottom

De Beringse inwoners zagen dat er veel meer binnen de KBO gebeurt dan alleen kaarten, kienen en keuvelen. Er meldden zich op deze dag maar liefst dertien nieuwe leden aan. Het was ook een dag waar alle leden onder het genot van een kopje koffie of thee tussen de optredens door, gezellig met elkaar en met de bezoekers konden bijpraten.

Aan het einde van de middag werden Ted Steeghs en zijn vrouw Lies
verrast. Het bestuur en leden konden Ted in het zonnetje zetten in verband met zijn afscheid als 20-jarig bestuurslid van KBO Beringe. Ted blijft het vrijwilligerswerk voor het infoloket voortzetten, onder andere als oudere adviseur. Van bestuur en leden kreeg hij een beeldje en zijn vrouw Lies een cadeaubon. De voorzitter van KBO Regio Peel & Maas en Venlo speldde hem de zilveren KBO-speld van KBO Unie op voor zijn 20-jarig bestuurslidmaatschap. Daarna ontstond een spontane receptie.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie