Geluk in de liefde

21-9-2017 door: Karin vertelt
Ik heb niet het gemakkelijkste karakter. Koppig, kritisch en in bezit van een uitgesproken mening. Althans, zo lijkt het. Want de mensen die ik dichtbij laat komen, weten dat achter dat pantser een goed hart zit. Dat hart smelt dan nog net dat beetje extra bij het zien van een opbloeiende liefde.

Heerlijk vind ik dat. Vroeger keek ik eindeloos naar All you need is love, maar qua leeftijd past dat niet meer zo goed. En dus zit ik nu op zondagavond te genieten voor de tv van Hotel Romantiek. Want liefde is mooi op elke leeftijd. Of je nu 6, 16 of 66 bent, een nieuwe liefde heeft iets. Thuis zie ik het regelmatig van dichtbij, hoe jong ze ook zijn. Ineens is daar die liefste van allemaal en zie ik blozende wangen en schitterende ogen. Over hoe het hoort, maken ze zich nog niet zo druk en dus mag je ook best meer dan één crush hebben. Ik laat ze maar lekker genieten. Gaandeweg leren ze de regels van het spel wel.

De deelnemers uit Hotel Romantiek zijn tussen de 60 en 80 jaar, nog steeds een mooie leeftijd om (opnieuw) verliefd te worden. Die ene grote liefde hebben ze al gehad, maar een maatje voor de herfstdagen van hun leven zou toch nog leuk zijn. Samen zijn ze op reis en met de ongedwongen sfeer heeft het wat weg van een schoolreisje. De opdrachten zijn speels, toveren hun jongere ik weer tevoorschijn. En dan ineens is daar toch weer iemand die hun ogen kan laten stralen, soms tegen wil en dank. De magie van liefde kent geen leeftijd en zo hoort het. Als je iemand vindt die je bijzonder kan laten voelen, ben dan vooral heel lief voor elkaar. Want geluk in de liefde is niet gewoon, dus maak er iets moois van!

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie