Kwaliteitscertificaat voor huisartsen計raktijken

27-7-2017 door: Redactie
Drie huisartsenpraktijken in Peel en Maas hebben onlangs een kwaliteitscertificaat behaald. Deze certificaten werden aan praktijken uit Baarlo, Kessel en Panningen uitgereikt door huisartsenco鞿eratie Cohesie.
maskTop
Kwaliteitscertificaat voor huisartsen計raktijken
maskBottom

De huisartsenpraktijk in Baarlo, de praktijk Van der Linden uit Panningen en de apotheekhoudende huisartsenpraktijk in Kessel waren drie van de twaalf praktijken uit Noord-Limburg die het HaZo24-certificaat in ontvangst mochten nemen. Dit getuigschrift is een kwaliteitsnorm die is ontwikkeld om de kwaliteit binnen de huisartsenzorg te verbeteren. De praktijk in Kessel is de eerste in Nederland die het kwaliteitskeurmerk ook ontving voor de apotheek.

In Noord-Limburg werd in 2014 gestart met het HaZo24-traject, met als doel eind 2017 alle huisartsenpraktijken in de regio en de koepelorganisatie Cohesie gecertificeerd te hebben. Momenteel zijn de laatste praktijken in de afrondende fase hiervan. Naar verwachting ronden zij het traject in het najaar af, waarna alle Noord-Limburgse huisartsenpraktijken in het bezit zijn van zo’n kwaliteitscertificaat.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie