Lintje voor Heldense Jan Berkers

13-6-2018 door: Redactie
Burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo reikte op zaterdag 9 juni een koninklijke onderscheiding uit aan Heldenaar Jan Berkers (69). De uitreiking vond plaats bij de voetbalvereniging in Helden. Berkers werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
maskTop
Lintje voor Heldense Jan Berkers
maskBottom
Foto: Facebook Burg Delissen

Berkers werd onderscheiden vanwege zijn jarenlange lidmaatschap van de Heldense voetbalvereniging, waar hij sinds 1989 bij betrokken is. Hij was van 1989 tot 1999 voorzitter van het hoofdbestuur en in 1999 richtte hij de sponsorcommissie op, waar hij tot 2016 voorzitter van was. Berkers maakte zich sterk voor de verbetering van de fondsenwerving en wist het jaarlijkse bedrag bijna te verdrievoudigen. Nog steeds is hij als vrijwilliger bij de zaterdagdienst en de onderhoudsploeg actief bij de vereniging.

Verder was Jan Berkers in 1995 mede-initiatiefnemer en mede­oprichter van de Sportraad in Helden, het overlegorgaan van de sportverenigingen in de voormalige gemeente Helden. Berkers is van 1995 tot 1998 ook lid en tussen 1998 en 2008 voorzitter geweest van de Sportraad. Ten slotte is hij sinds 2005 als adviseur, bestuurslid en voorzitter betrokken bij de stichting Thyas, die het multifunctionele sportcomplex Thyas beheert. Berkers zette zich onder meer in voor de verbetering van het sportcomplex en voor het betrekken van de jeugd bij het gebruik van het complex.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie