Oudejaarsavond

11-1-2018 door: Redactie
Hoe beleeft iedereen oudejaarsavond? In een bruin café of gewoon gezellig thuis om wat opties te benoemen. Tot middernacht een gezelschapsspelletje erbij, Top 2000 op de achtergrond en daarna nog op pad gaan, vind ik wel lekker klinken.

Afgelopen oudjaar stond bij ons de traditionele Top 2000 aan. Muziek, mooi van begin tot eind. Tegenwoordig kun je het ook non-stop volgen via NPO Cultura, en het café zelfs bezoeken. Op oudejaarsavond heb ik het gevolgd in café Tinus van 20.00 tot 23.00 uur. De muzikale toneelstukjes tijdens ‘Paradise by the dashboard light’ blijven plezierig om te zien. Draai deze plaat en jong en oud gaat uit zijn dak. Helaas stond het volgende ‘feestje’ al vroeg op de planning en wie wil er op oudejaarsavond nu alleen achterblijven? Wat zijn nu de NYE-party’s van tegenwoordig? Nou, dat zal ik je vertellen. Ik was nog geen 5 minuten binnen of ik kreeg al drank over me heen, wat niet gek klinkt in een drukke zaal. Al doende leert men. Oudejaarsavond 2018 zal ik mijn vingers niet nogmaals branden!

Persoonlijk verheug ik me elk jaar meer op de nieuwjaarsborrels. Jong en oud bij elkaar, gezellige sfeer. Helaas heb ik de nieuwjaarsborrel in ‘t Café dit jaar wegens hevige verkoudheid overgeslagen, maar keek ik het laatste uurtje van de Top 2000 terug. Genietend van de klanken van ‘Stairway to Heaven’ en ‘Hotel California’. Een jaar geleden had ik al het idee het Top 2000-café zelf te bezoeken, een goed voornemen voor komende december dus. De sfeer daar proef je door het beeldscherm heen. Conclusie: de mensen daar op dat moment, hebben een fantastische jaarwisseling gehad. Denk aan je medemens, maar vergeet ook zeker jezelf niet en doe waar je jezelf het gelukkigst bij voelt. Ik wens iedereen een liefdevol, inspirerend en gezond 2018 toe!

Nicole Maessen, Helden

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie