Poll week 24

14-6-2018 door: Redactie
Geen oranje straten, geen oranje attributen in de supermarkt en geen volksfeest bij elke wedstrijd van Oranje. Donderdag 14 juni begint het WK voetbal. Voor het tweede toernooi op rij wist het Nederlandse elftal zich niet te plaatsen. Kijken we dan nog wel naar de wedstrijden of laten we het toernooi links liggen?

Voor voetballiefhebbers is het geen lastige keuze. Vrijwel alle topspelers van deze aardbol spelen tegen elkaar bij het WK, dus kijken is een must. Dat Nederland niet meedoet, is alleen maar fijn. Geen spanning of we wel de volgende ronde gaan halen, maar ongedwongen kijken naar alle sterren die er in het hedendaagse voetbal rondlopen. Het wordt een heerlijke zomer voor de voetballiefhebber.

Van de andere kant is het zo dat die spanning juist heerlijk is. Met z’n allen toeleven naar een wedstrijd en letterlijk alles volgen wat geschreven wordt over de Nederlandse equipe. Voor veel mensen is het toernooi echt alleen maar leuk als Nederland meedoet. Als je niet echt van voetbal houdt, maar juist van die gezelligheid en gekkigheid rond het Nederlands elftal kan de televisie uitblijven de komende drie weken. Hopen op goed weer en ook voor de niet-voetballiefhebber kunnen het mooie weken worden.

Ik ga het WK voetbal volgen. Wat vindt u?

Uitslag
Eens 37%
Oneens 63%

Reageer op dit artikel
Schrijf als eerste bezoeker een reactie op dit artikel!
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie