Raadslid Hans Vaessen

31-5-2018 door: Redactie
Ik ben geboren in Maasbree, maar heb van mijn 21e tot mijn 26e in Venlo gewoond. Daarna 15 jaar in Eindhoven en in 1986 kwam ik terug naar Maasbree. Ik werkte bij Elzevier-opleidingen in Arnhem.

In 2005 ben ik de politiek in gegaan en werd ik in 2006 gekozen als raadslid van de toenmalige gemeente Maasbree. Ik werd direct fractievoorzitter. Vrij snel na de benoeming begonnen de eerste gesprekken over de fusie tussen Helden, Kessel, Meijel en Maasbree. In 2010 ben ik raadslid geworden van de nieuwe gemeente Peel en Maas. Die vier jaar zijn grotendeels gebruikt om één gemeente te worden met één cultuur en om alle verordeningen op elkaar af te stemmen.

In 2012 ben ik voorzitter geworden van de kartrekkersgroep die de nieuwe MFA in Maasbree ging bouwen. Nu deze klus grotendeels geklaard is, wil ik mij weer aan het politieke werk wagen. Dit zal voorlopig gedurende korte tijd zijn. Ik zal namelijk begin 2019 vrijwillig plaats maken voor Ebie Peeters uit Maasbree die nu nog niet in de raad mag, omdat ze nog geen 18 jaar is. Ebie heeft een geweldige verkiezingscampagne gevoerd en enorm veel stemmen gehaald.

Het oudste raadslid staat dan zijn plaats af aan het toekomstig jongste raadslid. Natuurlijk vind ik het jammer dat ik vanuit de raad maar kort verder kan werken aan een betere zorg. Ik hoop dat ik de komende maanden met een aantal van mijn speerpunten een begin kan maken, die anderen daarna kunnen afwerken. Ik heb er vertrouwen in.

Hans Vaessen,

raadslid CDA Peel en Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie