Raadslid Robert Hermans

14-6-2018 door: Redactie
Geboren in 1992 en opgegroeid in Maasbree. Mijn interesse voor de politiek is begonnen op de middelbare school. Hier heb ik deelgenomen aan verschillende projecten, waaronder het Model European Parliament en verschillende debatwedstrijden. Na afloop van mijn schooltijd is door het werken en andere hobby’s deze interesse een beetje naar de achtergrond verdwenen.

Door een initiatief van Lokaal Peel&Maas om de mening van jongeren mee te nemen in aanloop naar de verkiezingen, is de interesse, deze keer voor de meer lokale politiek, weer aangewakkerd. Na verschillende bijeenkomsten werd mij gevraagd of ik me verkiesbaar wilde stellen en tot mijn grote vreugde heeft dit geleid tot mijn aanstelling als raadslid.

De komende vier jaar wil ik me inzetten voor een samenleving waar ruimte is voor iedereen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, met specifiek mijn aandacht voor de jeugd. Een samenleving waar ruimte is om gevestigde tradities te behouden en nieuwe tradities te creëren. Een omgeving waarbinnen jong en oud zich kunnen vestigen, zowel fysiek als in de samenleving.

Robert Hermans,

raadslid Lokaal Peel&Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie