Twaalf genomineerden Sportgala Peel en Maas

16-2-2017 door: Redactie
De nominaties voor de zevende editie van het Sportgala Peel en Maas zijn bekend. In totaal strijden twaalf genomineerden om de gemeentelijke sporttrofee.

Het Sportgala Peel en Maas vindt plaats op vrijdag 7 april in DOK6 in Panningen. Het Sportgalacomité heeft de nominaties voor de categorieën talent van het jaar 2016, sporter van het jaar 2016, sportploeg van het jaar 2016 en de bijzondere waarderingsprijs 2016 onlangs bekendgemaakt.

Voor de categorie talenten zijn genomineerd: Bo Piepers uit Kessel (BMX fietscross), Sharon Janssen uit Panningen (tafeltennis) en Lars Kersten uit Egchel (paardrijden). De categorie sportman en sportvrouw kent de volgende genomineerden: Michel Hendrix uit Kessel (paardrijden), Frans Marcelissen uit Helden (atletiek) en Luc Steeghs uit Kessel (paardrijden). Het handbalteam Heren 2 Targos Bevo Hc uit Panningen, het eerste damesteam van volleybalvereniging Olympia uit Panningen en de dames 1 van handbalvereniging HV BSAC uit Maasbree zijn genomineerd in de categorie sportploeg.

De categorie Iedereen Kan Sporten (IKS) doet niet mee voor de gemeentelijke sporttrofee, omdat de genomineerden uit de hele regio komen. In deze categorie zijn genomineerd Rodi Feller uit Reuver (rolstoelhockey), Gonny Coenen uit Horst (wandelsport) en het G-team van korfbalvereniging Swift uit Velden. De bijzondere waarderingsprijs wordt op de avond van het sportgala bekendgemaakt. De sporttrofee, een legering van koper en tin en ontworpen door kunstenaar Wim Kömhoff, symboliseert een dynamische hand. In de handpalm zit een medaille met daarin verwerkt de gemeentegrens van Peel en Maas.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie