Sproeiers SV Panningen gestolen

8-8-2018 door: Redactie
Alsof het weer nog niet voor genoeg problemen zorgde bij de terreinmensen van voetbalvereniging SV Panningen, kwamen ze op vrijdag 3 augustus tot een vervelende constatering. De buizen voor het beregenen van het veld lagen nog netjes op sportpark De Dčl, maar de sproeiers die erop horen te zitten, waren verdwenen.

De diefstal werd op vrijdagochtend ontdekt door de terreinploeg van de voetbalclub. Volgens de website van Panningen waren de vrijwilligers ‘beduusd’ geweest toen ze zagen dat de sproeiers ontbraken. “We houden Marktplaats de komende tijd in de gaten”, vertelt Peet Stevens van de terreinploeg. “Misschien dat de dieven nog proberen iets te verkopen daar.” Het gaat om messing sproeiers. De vereniging deed al aangifte bij de politie.

De ontvreemding kost de vrijwilligers veel tijd, vertelt Peet. “We hadden eerst drie rijen buizen die we konden gebruiken en na de diefstal nog maar één. Het is veel meer werk om die steeds te verleggen.” De nieuwe sproeiers arriveerden op dinsdag 7 augustus. Tot die tijd werden de nog resterende sproeiers iedere avond naar binnen gehaald door de vrijwilligers. Naast tijd, kost het de club ook geld. De weggehaalde sproeiers kostten volgens Peet zo’n 75 euro per stuk. In totaal werden er achttien gestolen. Dat komt neer op een waarde van 1.350 euro. Om een nieuwe diefstal te voorkomen, besloot SV Panningen kunststof sproeiers aan te schaffen. “Deze kostten maar 20 euro per stuk, dus we denken dat de kans kleiner is dat ze gestolen worden.” Wie er op moet draaien voor de kosten, is nog niet bekend.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie