WP Haton opent nieuwe werkruimte

14-6-2018 door: Redactie
Deegverwerkingsbedrijf WP Haton uit Panningen heeft donderdag 7 juni een nieuwe bedrijfsruimte geopend binnen het pand. De openingshandeling werd gedaan door Jürgen Horstmann, eigenaar van de firma, en de kinderen van medewerkers.
maskTop
WP Haton opent nieuwe werkruimte
maskBottom

In de nieuwe ruimte, dat het Competence-Center wordt genoemd, zijn de afdeling verkoop, service, projectmanagement en marketing gevestigd. “In de nieuwe ruimte wordt transparantie gecombineerd met een industriële touch en een vleug trotse historie”, aldus algemeen directeur Henk Snellink. “In de ruimte werken de disciplines die het dichtst bij de klant staan. Dit verbindt de mensen intern en zorgt voor een optimale samenwerking extern, bij de klant.”

WP Haton is een internationaal bedrijf dat begon als metaalbewerkingsbedrijf in 1949, maar sinds twintig jaar industriële deegverwerkingsmachines produceert voor bakkerijen. Momenteel ontwikkelt het bedrijf een andere bedrijfsruimte, WP Haton 4.0, waar de afdelingen gevestigd worden die zich bezighouden met proces- en productinnovatie.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie