Weekbladen Peel en Maas apart verspreid

13-1-2016 door: Redactie
De weekbladen HALLO Peel en Maas en 1Peel en Maas worden niet meer door dezelfde bezorgdienst rondgebracht. HALLO Peel en Maas blijft bij Goutiers D&D Services, 1Peel en Maas stapt over naar de landelijke verspreider Axender.

A&C Media, de uitgever van 1Peel en Maas, laat haar blad vanaf 6 januari bezorgen door een landelijke verspreider. Sinds 11 november vielen twee weekbladen op woensdag op de mat. Beide bladen werden verspreid door Goutiers D&D Services uit Panningen die zich al sinds 1992 bezighoudt met de verspreiding van weekbladen in Peel en Maas. HALLO Peel en Maas blijft wekelijks door Goutiers verspreid worden in de hele gemeente Peel en Maas. “Op alle adressen, dus ook in de buitengebieden”, aldus Frans Weijman van Goutiers. “Wij verzorgen vanaf nu alleen de verspreiding van HALLO, dat hopelijk net als vroeger een vaste plek in de samenleving gaat krijgen.”

Bij HALLO Peel en Maas kwamen de afgelopen tijd veel vragen binnen, omdat er verwarring was ontstaan over beide weekbladen. Zo werd de vraag gesteld of HALLO het blad 1Peel en Maas zou vervangen. Dit is niet het geval. De bladen worden door twee verschillende uitgeverijen gemaakt. A&C Media, onderdeel van het Belgische Concentra, is de uitgever van 1Peel en Maas. HALLO Peel en Maas wordt uitgegeven door Kempen Media, met locaties in Horst en Panningen, dat ook al zes jaar HALLO Horst aan de Maas uitgeeft.

HALLO Peel en Maas is een blad voor alle inwoners van Peel en Maas, waarin het laatste lokale nieuws, achtergronden, sport, verenigingen, cultuur, winkel en bedrijf, politiek, jongeren en persoonlijke verhalen aan bod komen. Daarbij wordt de gemeentelijke informatie sinds 11 november voor de komende vier jaar exclusief in HALLO gepubliceerd. Het nieuwsblad wordt ondersteund door de lokale ondernemer in de vorm van advertenties.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie