Wijziging schooltijden basisscholen

5-7-2018 Advertorial
Stichting Prisma verzorgt het primair onderwijs in de gemeente Peel en Maas voor 1.725 leerlingen tussen 4 en 12 jaar. Onder de stichting vallen 10 katholieke basisscholen, 1 openbare basisschool en een school voor speciaal basisonderwijs. Een aantal van deze basisscholen werkte al met een continurooster of vijf-gelijke-dagen-rooster tot uiterlijk 14.30 uur. Dit schooljaar hebben ook de andere scholen ge´nventariseerd of er belangstelling bij ouders was om over te stappen op een continurooster of vijf-gelijke-dagen-rooster.

Vanaf het nieuwe schooljaar gaan alle basisscholen van Stichting Prisma eerder uit dan voorheen, met uitzondering van basisschool Onder de Linden in Beringe. De eindtijden van de scholen liggen komend jaar dan ook tussen 14.00 uur en 14.30 uur.

De precieze eindtijden zullen worden vermeld op de websites van de scholen. De gewijzigde schooltijden bieden sport- en cultuurverenigingen en andere organisaties nieuwe mogelijkheden voor het roosteren van hun trainingen/activiteiten vanaf het nieuwe schooljaar.

Disclaimer | Copyrightę 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie