Waar heb ik het over?

7-6-2018 door: Hoi
Je bent er vaak jaren mee bezig, maar dat verschilt per persoon. De meeste mensen zijn in het begin best wel blij dat het zover is, dat het beter gaat worden. Alle mensen zijn er op het einde helemaal klaar mee en kunnen niet wachten totdat ze er vanaf zijn. Wie weet waar ik het over heb?

Glad is het vóór de start van het proces, maar door de imperfecties is het wellicht net niet glad genoeg. Grof is het tijdens het proces, die extra laag die je pijn laat lijden maar toch door velen wordt aangeraden. Glad is het nog maar half na afloop van het proces, de imperfecties die zo goed mogelijk zijn weggewerkt, maar het proces dat aan de achterkant voor altijd een spoor achter zal laten. De mensen die ervan afweten willen het zien, wellicht omdat ze erom willen lachen, maar het is ook mogelijk dat ze je willen complimenteren. Opvallend is het vaak niet, vooral voor de mensen die er niet van afweten. Schaamte voelen alleen de mensen die erdoorheen gaan. Pijn is vanzelfsprekend. Wie weet waar ik het over heb?

Ik heb het natuurlijk over beugels! Afgelopen week ging mijn beugel er na iets meer dan anderhalf jaar uit. Ik ging eens goed nadenken over het proces waar ik en vele anderen doorheen gaan en realiseerde me hoe cryptisch het kan zijn. Alle vage gedachten rondom beugels heb ik genoteerd en het klonk als iets uit een Tess Gerritsen-boek. Het komt wel vaker voor dat ik aan de meest vage en totaal onbelangrijke dingen denkt. Dat zal wellicht de reden zijn dat de app notities in mijn iPhone goed vol staat. Wie wist waar ik het over had voordat ik het weggaf?

Renée

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie