BaarloStormt wordt BaarloBattert

18-1-2018 door: Redactie
Het obstakelevenement BaarloStormt gaat verder onder de naam BaarloBattert. Volksfeesten Baarlo organiseerde de laatste jaren samen met DSV VenloStormt de hindernissenloop BaarloStormt, maar beide organisaties besloten dat Volksfeesten Baarlo genoeg ervaring heeft opgedaan om zelf verder te gaan. Dat gebeurt onder de naam BaarloBattert.
maskTop
BaarloStormt wordt BaarloBattert
maskBottom

“Zowel DSV VenloStormt als BaarloStormt zijn inmiddels zo groot geworden dat het combineren van de twee evenementen voor de organisatie van DSV VenloStormt steeds moeilijker wordt”, aldus de organisaties. “Daarbij komt dat de evenementen elk jaar vlak na elkaar plaatsvinden. Beide organisatie hebben actief bij elkaar in de keuken gekeken en veel geleerd van elkaar. Ze kijken dan ook met veel plezier terug op de prettige samenwerking.”

Piet van der Haas, voorzitter van Volksfeesten Baarlo, is blij met de hulp die het evenement altijd kreeg van VenloStormt. “Wij zijn dankbaar voor de ondersteuning en expertise die wij de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen van DSV VenloStormt. Een stevige basis is gelegd om nu zelfstandig door te gaan met BaarloBattert”, aldus Van der Haas.

Ook Dennis Meens, voozitter van VenloStormt, kijkt met genoegen terug op BaarloStormt. “Jaren hebben wij met veel plezier samengewerkt. Wij hebben veel waardering voor het enthousiasme, creativiteit en deskundigheid van Volksfeesten Baarlo. Ze weten iedere keer weer met nieuwe elementen Baarlo te verrassen en een leuk evenement neer te zetten voor jong en oud.”

Koen Hendriks van de organisatie van BaarloBattert wil de vrijwilligers van het Baarlose evenement nog een hart onder de riem steken. “Een grote drijfveer om zelfstandig door te gaan, is de enorme betrokkenheid en toewijding van de vele vrijwilligers. We zijn hen enorm dankbaar.”

Zaterdag 2 juni is de eerste editie van BaarloBattert.

Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de tocht op
www.baarlobattert.nl en de Facebook-pagina van BaarloBattert.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie