10 jaar Baolderkèr-Race

9-6-2016 door: Redactie
De 39e editie van de Volksfeesten in Baarlo werd zondag 5 juni traditioneel afgesloten met de Baolderkèr-Race, die dit jaar haar 10-jarig jubileum vierde.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Het volleybaltoernooi en de fietstocht waarmee de Volksfeesten op donderdag 2 juni zou beginnen, werden vanwege het noodweer afgelast. Op vrijdag 3 juni vonden de ActionGames plaats, werd de zomermarkt in het dorp gehouden en stond coverband The Euro’s ’s avonds op het podium in de tent. Met MiniStorm voor peuters en de tweede editie van BaarloStormt ging de zaterdag van de Volksfeesten van start. In totaal stormden 625 deelnemers over de achttien hindernissen die op en rondom de kasteelweide in Baarlo waren uitgezet. Het evenement moest twee keer worden stilgelegd vanwege regen- en onweersbuien. Op zondag 5 juni gingen diverse deelnemers tijdens de Baolderkèr-Race met een zelfgemaakt voertuig van een helling af, over een smalle baan naar de bel aan het einde van de baan. Het zomertrio van dit jaar ging er uiteindelijk met de eerste prijs vandoor.

Volgend jaar viert de Volksfeesten haar 40-jarig jubileum. De organisatie roept Baarlonaren op om mee te denken over de invulling van het programma in 2017.

(Foto: Jo Adriaans via Stichting Volksfeesten Baarlo)

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie