Meijelse jeugd ­ontvangt bijdrage Rabobank

9-5-2018 door: Redactie
Stichting 10R Events uit Meijel ontvangt een financiėle bijdrage van een onbekend bedrag van Rabobank Peel, Maas en Leudal. Deze bijdrage wordt gebruikt voor het ontwikkelen van nieuwe projecten en de vernieuwing van bestaande activiteiten.

“Als Stichting 10R Events Meijel (STEM) zetten we ons in om nieuwe generaties te binden aan Meijel door hen een ‘STEM‘ te geven”, laat de stichting weten. Het initiatief werkt samen met de Meijelse jeugd, het dorpsoverleg, het gemeenschapshuis en andere sociaal culturele organisaties in het dorp om activiteiten te organiseren voor de jeugd van Meijel tussen de 12 en 16 jaar. “De bijdrage van Rabobank Peel, Maas en Leudal biedt ons de kans om een grote volgende stap te zetten.” Al meerdere malen werd de afgelopen jaren door de stichting een Talk of the Town georganiseerd om de stem van de jeugdige Meijelnaren te horen. De ideeën die hieruit voortkwamen leidden steeds tot diverse projectvoorstellen die de komende tijd door de stichting worden uitgevoerd. Zo vindt er onder andere op zaterdag 19 mei een MovieNight plaats in jeugdhonk De Ketter in Meijel, wordt er een eigen gamespot gerealiseerd en een wifinetwerk aangelegd in het centrum van Meijel en in het najaar van 2018 vindt er een jeugdkamp plaats.

“Vanuit onze maatschappelijke agenda werken we als Rabobank aan een vitale regio”, zegt Berry Heijmen, Rabobank ambassadeur in Meijel. “Stichting 10R Events laat zien hoe je in deze tijd de jeugd op vernieuwende wijze kunt binden aan een kern als Meijel en is in onze ogen daarmee een bron van inspiratie voor andere dorpen. Om die reden krijgt het initiatief een financiële bijdrage uit ons ‘Ik doe met je mee fonds’.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie