Bouwens haalt 7.400 euro op

18-1-2018 door: Redactie
Leerlingen van middelbare school het Bouwens uit Panningen hebben bij de goededoelendag, die plaatsvond op vrijdag 22 december, ruim 7.400 euro opgehaald. Dat maakte de school op vrijdag 12 januari bekend. Het geld gaat naar stichting KiKa en het Glazen Hoęs dat zich dit jaar inzette voor stichting Leergeld Peel en Maas.

Elke klas van het Bouwens mocht in samenspraak met de mentor haar eigen klassenactie bedenken om zoveel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen. Zo werden er bijvoorbeeld zelfgemaakte kerstversieringen verkocht of konden leerlingen tegen betaling deelnemen aan een Fifa-toernooi. Ook konden leerlingen in de sporthal kijken naar diverse sportwedstrijden tussen leerlingen en docenten en werden inwoners van de gemeente Peel en Maas verrast met een heuse ‘Christmas Carol’.

De opbrengst van 7.415 euro is nog een voorlopige eindstand, zo laat de school weten. “Tijdens de open avond op vrijdag 26 januari zullen er wafels worden verkocht, waarvan de opbrengst ook ten goede komt aan stichting KiKa en het Glazen Hoês van Omroep P&M”, aldus de school.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie