Brand in schuur door gestalde auto

21-6-2018 door: Redactie
De brandweer is maandag 18 juni gealarmeerd voor een schuurbrand aan de Grotestraat in Baarlo. De brand was ontstaan in één van de auto’s die in de schuur gestald stonden en was overgeslagen op de schuurzolder.
maskTop
Brand in schuur door gestalde auto
maskBottom

Om 12.20 uur werden de brandweerlieden gealarmeerd, die met een snel interventievoertuig, twee blusvoertuigen en een hoogwerker uitrukten. In de schuur, gelegen aan de achterzijde van de Grotestraat, stonden auto’s gestald. In één van die voertuigen was de brand ontstaan, die uiteindelijk oversloeg naar de zolder. Daar ontstond vervolgens een smeulbrand, zo laat de voorlichter weten.

Eerst werd de autobrand bestreden en daarna werd via een hoogwerker het dak van de schuur plaatselijk opengebroken. Zo kon precies worden bepaald waar de smeulbrand zat, zodat deze gedoofd kon worden. Even na 13.00 uur was de brand onder controle en kon er worden nageblust. Er raakte niemand gewond bij het incident en er kwamen geen gevaarlijke stoffen vrij. De oorzaak van de brand en de hoogte van de schade zijn niet bekend.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie