Vijf sterren voor camping De Heldense Bossen

22-12-2016 door: Redactie
Camping De Heldense Bossen uit Helden heeft van toeristenorganisatie ANWB onlangs vijf sterren gekregen. Daarom mag de camping zich in 2017 ANWB Top Camping noemen.

Het predicaat was voor campingdirecteur Sietse Tienkamp een grote verrassing. Hij is dan ook enorm trots. “Het is geweldig dat we dit met zijn allen voor elkaar hebben gekregen”, vertelt hij. Wat er precies voor heeft gezorgd dat de keurmeesters dit jaar besloten de Heldense Bossen op te waarderen van 4,5 naar vijf punten, weet Sietse echter niet. “Wat ik wel weet, is dat elk jaar andere keurmeesters de camping komen controleren”, legt hij uit. “Ze gaan de zogenoemde ‘hardware’, de voorzieningen, en ‘software’, de service, na. Dus zijn alle beloofde faciliteiten er en zijn ze in orde? Hoe is de service? Worden ze goed ontvangen bij de receptie? Het hele plaatje bepaalt uiteindelijk het aantal sterren.” Dat zijn camping uiteindelijk het maximaal aantal sterren kreeg, was boven verwachting. “Dan zijn ze er echt van overtuigd geweest dat De Heldense Bossen dat waard is.”

Het predicaat ANWB Top Camping, voorheen ANWB Best Camping genoemd, wordt jaarlijks toegekend aan campings die in de inspecties van de toeristenorganisatie de maximale score van vijf sterren behalen. De campings worden beoordeeld op voorzieningen, sanitair en het terrein. De laatste jaren behaalde de Heldense camping 4,5 ster. In totaal hebben 48 campings in Nederland dit predicaat gekregen. Binnen Europa zijn dit er 177. De Heldense Bossen mag zich één jaar ANWB Top Camping noemen. Daarna wordt de camping jaarlijks weer beoordeeld.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie