CDA presenteert kandidatenlijst

14-12-2017 door: Redactie
CDA Peel en Maas heeft op maandag 11 december de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart bekendgemaakt. Er staan veertig namen op de lijst. Lijsttrekker Wim Hermans uit Maasbree werd al eerder bekendgemaakt.
maskTop
CDA presenteert kandidatenlijst
maskBottom

Hermans is heel tevreden met de mix van ervaring en nieuwe talenten. “Acht van onze huidige raadsleden willen door en zijn terug te vinden in de kop van de lijst. We hebben gelukkig in alle elf de kernen ambitieuze kandidaten kunnen vinden. We zijn blij met deze mooie spreiding over onze gemeente en leeftijdsgroepen”. De jongste kandidaat, Ebie Peeters uit Maasbree, is tijdens de verkiezingen 17 jaar. De oudste kandidaat, Piet Spee uit Grashoek, is dan 86 jaar. Het CDA heeft nauw gekeken naar de woonplaats van de kandidaten, zo laat Hermans weten. “We vinden het heel belangrijk dat we overal aanspreekpunten hebben die dicht bij de mensen staan. Onze kandidaten zijn allemaal goed geworteld in hun dorp. Dit zorgt voor herkenbaarheid en zo laag mogelijke drempels voor mensen om onze kandidaten en toekomstige raadsleden aan te spreken.”

Na Wim Hermans volgen op de lijst Rob Wanten uit Helden (twee), Vivian Moonen uit Egchel (drie), Roel Boots uit Kessel (vier), Lon Caelers-Bos (vijf) uit Koningslust, John Timmermans (zes) uit Beringe, Roger Gielen (zeven) uit Beringe, Angela van Roij-Wijnands (acht) uit Panningen, Peter Nouwen (negen) uit Grashoek en Sandy Janssen (tien) uit Meijel. Kijk voor de overige kandidaten op de website van het CDA Peel en Maas.

Het CDA heeft momenteel negen gemeenteraadsleden in Peel en Maas en is daarmee de grootste partij. De partij zit niet in de huidige coalitie.

(Foto: Gwen Fleuren)

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie