Centraal Baarlo in Terras Top 100

12-7-2018 door: Redactie
Het terras van café-restaurant Centraal in Baarlo is op de 65e plek geëindigd van de Misset Horeca Terras Top 100. De lijst met de beste terrassen van Nederland werd voor de elfde keer samengesteld. In totaal kregen negen Limburgse terrassen een plek op de ranglijst, waarvan Baarlo de enige uit Peel en Maas is.

Centraal Baarlo eindigde op de 65e plaats. “Een heerlijk terras zoals we in elk bourgondisch dorp wensen, onder de kerk op het plein”, aldus het jurycommentaar. “Een gezellig, uitnodigend terras.” Ook de ontvangst door de gastvrouw van de Baarlose zaak kon de jury waarderen. “Aandacht zit bij haar in het DNA.” De Baarlose horecazaak werd door de huidige eigenaar Jeroen Elderhorst van bruin dorpscafé verbouwd tot café-restaurant en opende op 1 juni 2017 haar deuren.

In totaal namen 400 ondernemingen uit heel Nederland deel aan de wedstrijd om een plekje in de Terras Top 100 te verdienen. De zaken werden door juryleden bezocht en op basis daarvan werd een top 100 samengesteld. Een mystery guest bracht daarna nog een bezoek aan de zaak, waarna de ranglijst werd bepaald. De verkiezing werd voor de elfde keer georganiseerd door Misset Horeca, een horecavakblad en online platform voor horeca-ondernemers.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie