Daar staan wij voor

10-8-2017 door: Redactie
Op 11 juli werd de kadernota behandeld, de nota waarin we de mogelijkheid hebben aan te geven wat wij willen voor de toekomst. Voor Lokaal Peel&Maas is dat heel duidelijk: ‘een Peel en Maas waar het fijn is om te wonen, werken, ondernemen en recreëren’.

Dat is waar wij voor gaan. Inwoners moeten niet teveel belasting hoeven te betalen, maar een half procent minder belasting-verhoging scheelt u op jaarbasis hooguit een paar euro. Lokaal Peel&Maas vindt het belangrijker dat we in staat zijn de mensen de zorg te bieden die ze nodig hebben. Wij vinden het belangrijk dat projecten plaats kunnen vinden die mensen in hun omgeving vol enthousiasme opzetten. Wij hebben de overtuiging dat de burgers van Peel en Maas daar gelukkiger van worden, dan van een paar euro minder belasting per jaar betalen.

We vroegen speciale aandacht voor verpaupering zoals het gebied rond disco Palladio in Helden en pand Jaspers in Meijel. We moeten als gemeente actief inzetten om van die plekken mooie gebieden in Peel en Maas te maken. We vroegen speciale aandacht voor een preventieve aanpak van alcohol- en drugsgebruik. We vroegen speciale aandacht voor schuldhulpverlening en goede zorg op maat. Dat is waar Lokaal Peel&Maas voor staat en dat is in onze ogen de basis om fijn te kunnen wonen,
werken, ondernemen en recreëren.
Als u daar net zo over denkt is het verstandig uw stem in maart uit te brengen op Lokaal Peel&Maas.

Rob Willems,

fractievoorzitter

Lokaal Peel&Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie