‘Leukste restaurant van Limburg’ komt uit Helden

8-3-2018 door: Redactie
Restaurant De Zoes uit Helden is maandag 5 maart uitgeroepen tot het leukste restaurant van Limburg en van Peel en Maas. De landelijke verkiezing werd voor de zesde keer georganiseerd. De Heldense horecazaak kreeg de meeste stemmen en een waardering van 9,34.
maskTop
‘Leukste restaurant van Limburg’ komt uit Helden
maskBottom

“Dat onze gasten ons nu al belonen met deze prachtige prijs is natuurlijk onbeschrijfelijk. Ik wil dan ook iedereen die gestemd heeft hartelijk bedanken”, aldus Frank van Meegen van De Zoes. Hij kreeg de prijs in Gorinchem overhandigd door actrice en presentatrice Katja Schuurman. Restaurants uit heel Nederland konden­ zich voor de verkiezing aanmelden. Daarmee maakten ze kans op de titels Leukste restaurant van de gemeente, Leukste restaurant van de provincie en Leukste restaurant van Nederland. Via sms en via de website konden mensen op hun favoriete restaurant stemmen. De Zoes won met 570 stemmen en kreeg een punt van 9,34 gemiddeld. Daardoor kreeg het familiebedrijf van Frank van Meegen de titel Leukste restaurant van Limburg, Leukste restaurant van Peel en Maas en een gold award vanwege een waardering hoger dan een 9.

In totaal deden 192 restaurants uit de hele provincie mee aan de wedstrijd. Ook uit Peel en Maas. Op D’n Berg uit Helden eindigde op de 6e plaats met 236 punten, De Heere van Meijel uit Meijel werd 14e, Bruiz uit Maasbree 25e, Mr.&Mrs. uit Panningen 28e, Da Kepello uit Panningen 53e, Hotel Restaurant Antiek uit Helden 96e, Centraal Baarlo uit Baarlo op plek 97, oNz uit Panningen op de 103e plek, Oranje Hotel uit Meijel op plek 121, Corsica! uit Kessel werd 161e en De Neerhof uit Kessel 166e.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie