Dieven azen op paardenzadels

28-4-2016 door: Redactie
De politie Peel en Maas waarschuwt paardenhouders voor ongewenste personen die, voornamelijk ’s nachts, rondlopen bij paardenstallen in Meijel. Dit vanwege diverse diefstallen van paardenzadels in Peel en Maas.

Er zouden bij de politie diverse meldingen zijn binnengekomen over paardeneigenaren die ’s nachts personen rond horen lopen bij paardenstallen. Het gaat dan voornamelijk om meldingen uit Meijel, maar ook in andere plaatsen zijn in het verleden zadels en andere toebehoren gestolen.

Voornamelijk paardenhouders in de buitengebieden moeten alert zijn. In februari werden op twee plaatsen in het buitengebied van Meijel paardenzadels gestolen. Bij een derde woning bleek ook te zijn ingebroken, maar daar werd niets weggenomen. Toen al meldde de politie dat zadels geliefd zijn bij dieven, omdat het kostbare objecten zijn die vaak niet geregistreerd zijn. Dat maakt het makkelijk verhandelbare spullen.

Mensen die iets verdachts horen of zien, kunnen dat bij de politie melden via 0900 88 44 en bij spoed via het noodnummer 112.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie