Toernooi vol uitdagingen geslaagd

16-5-2018 door: Redactie
De zesde editie van het vernieuwde Dotje Toernooi op sportpark Panningen-Noord is ondanks de nog lopende competitie en slechte weersvoorspellingen geslaagd, zo laat de organisatie van het voetbaltoernooi weten. Het toernooi vindt op Hemelvaartsdag plaats en dit jaar, donderdag 10 mei, viel die midden in het nog lopende voetbalseizoen.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Veel seniorenteams speelden op Hemelvaartsdag nog een inhaalwedstrijd en konden dus niet deelnemen aan het Dotje Toernooi. “Desondanks was het toernooi goed bezet met 32 herenteams en zeven damesploegen”, zo laat de organisatie, voetbalvereniging SV Panningen, weten. Ook het weer leek roet in het eten te gooien, maar de voorspelde regen bleef uit. “Het bleef de hele dag zo goed als droog en het toernooi kon onder perfect voetbalweer afgewerkt worden.”

Net voor 18.00 uur waren alle wedstrijden gespeeld. Winnaar bij de heren werd De Heere van Meijel, gevolgd door Vergane Glorie en Liefhebbers. Bij de dames werd MVC DA1 de winnaar. Tweede werd Rinske linksbuitenadem en ‘Melluk en Soccer’ legde beslag op de derde plek.

Na afloop van het voetbal werd de derde helft ingezet in de feesttent aan de achterzijde van de kantine.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie