Pools drietal betrapt bij stelen terrasstoelen

29-5-2018 door: Redactie
Drie Poolse mannen zijn zondagavond 27 mei betrapt toen ze fietsen en terrasstoelen in het centrum van Meijel probeerden te stelen. De politie wist één verdachte meteen aan te houden. De andere twee werden uiteindelijk ook in de kraag gevat.

De drie Polen werden tussen 23.00 uur en middernacht betrapt toen ze fietsen en terrasstoelen probeerden te stelen op de Meulencamp in Meijel. De eigenaren confronteerden de mannen, waarna die volgens de politie een aanvaring met de dieven kregen. Eén van de twee eigenaren werd daarbij mishandeld.

Eén verdachte kon worden aangehouden. De twee anderen, vermoedelijk broers van elkaar, konden eerst ontkomen. Later werd het tweetal alsnog aangehouden, mede dankzij tips en camerabeelden die de politie had ontvangen.

Tijdens het onderzoek werden nog een kabelhaspel, een kabel van waarschijnlijk een lasapparaat en een barbecue of bakplaat aangetroffen. De politie vermoedt dat de spullen gestolen zijn en is op zoek naar de rechtmatige eigenaren.

Wie meer informatie heeft over de gevonden spullen, wordt door de politie verzocht contact op te nemen via 0900 88 44 onder vermelding van het kenmerk 2018 07 85 86.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie